Skip navigation MENU

Maarten Westerduin & Joël Aerts

Maarten Westerduin

Maarten is als algemeen directeur, samen met zijn twee broers, verantwoordelijk voor het familiebedrijf Westerduin Groep B.V. Hij heeft er in zijn loopbaan vele cultuurtrajecten op zitten.

Gevormd in de praktijk van het onderwijs in de jaren dat hij als directeur verbonden van aan Hogeschool Windesheim in Zwolle en later via de overstap naar het bedrijfsleven. Opgeleid als bedrijfskundige aan Nyenrode wordt hij veel ingeschakeld bij uitdagende trajecten als fusies, overnames en reorganisaties. Zijn motto is: je bent alleen klaar voor de toekomst vanuit een gezonde bedrijfscultuur!

 

Joël Aerts

 

Joël Aerts (1980) spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leiderschapsontwikkeling. De afgelopen jaren heeft hij lezingen en trainingen verzorgd voor meer dan vijftig profit- en non- profitorganisaties. Joël wordt geroemd om zijn energie,kennis en toegankelijkheid.

Joël is auteur van het boek ‘Ontwikkel je leiderschap – 14 krachtige principes voor het versnellen van je leiderschapsontwikkeling en die van je medewerkers’. Eerder schreef hij samen met Ben Tiggelaar de nummer 1 bestseller MBA in één dag – Het boek en werkte aan de totstandkoming van twintig audioprogramma’s over de
beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers.

Naast spreker en auteur is Joël een ervaren organisatieadviseur. Hij koppelt de theorie aan de praktijk waarbij het resultaat altijd voorop staat. Scherpe analyses die inzicht geven, pragmatische oplossingen die het verschil maken en een duidelijke visie typeren hem.

Joël studeerde cum laude af in International Business & Management en heeft meerdere internationale teams geleid voor een internationale non-profitorganisatie.