Skip navigation MENU

Over Westerduin Personeelsbemiddeling

Westerduin Personeelsbemiddeling

Westerduin Personeelsbemiddeling doet niets liever dan mensen met de juiste werkmentaliteit aan een passende baan helpen. We richten ons hierbij vooral op de aanpakkers binnen de bouw-, techniek-, logistiek- en groensector.

We willen bouwen aan teams die onze uitzendkracht en klant met lef, enthousiasme en ondernemerschap helpen aan goed gekwalificeerd personeel. Dit doen we met oog voor de ander en we zijn gericht op de lange termijn relatie. We zijn er trots op dat we gedreven werken binnen een positieve cultuur. Onze klanten en uitzendkrachten merken dat!

Jaarlijks opent Westerduin Personeelsbemiddeling een nieuwe vestiging. Wat we hierin belangrijk vinden, is dat de kennis en ervaring wordt meegenomen naar een nieuwe plek. Op deze plek kunnen we dan weer meer mensen helpen bouwen aan een toekomst. Ondertussen bouwen de reeds bestaande vestigingen hun dienstverlening continue uit en wordt er elke dag nieuwe kennis ontwikkeld om de ander van dienst te zijn. Kom eens een kijkje nemen in Tiel, Nijmegen, Ede, Gorinchem, Nieuwegein, Den Bosch of Apeldoorn.

Onze aanpak

Vanuit een krachtige visie op het bouwen van teams en het beste uit elkaar halen, doen we veel kennis en inzicht op in onszelf en de ander. Met deze kennis kunnen we zorgen voor een buitengewoon plezierige werkomgeving voor onze uitzendkrachten, maar ook voor de bedrijven waar we zaken mee doen. Uiteindelijk is het de wens van elke ondernemer om het beste uit de medewerkers te halen omdat dat mes aan twee kanten snijdt: de onderneming wordt er beter van en de medewerker krijgt de kans om te groeien vanuit zijn of haar talent.

Neem eens een kijkje op de website van Westerduin Personeelsbemiddeling voor meer informatie