Skip navigation MENU

Over Westerduin Advies

Met de opgebouwde kennis en ervaring binnen de Westerduin Groep zijn we inmiddels stevig aan de slag gegaan bij opdrachtgevers die daar gebruik van willen maken. De werkzaamheden zijn divers, maar komen in de kern altijd op hetzelfde neer: we helpen het (familie)bedrijf of de organisatie naar een volgende bestemming.

Hieronder valt bijvoorbeeld het begeleiden van of de verantwoordelijkheid nemen voor een reorganisatie. Teamcoaching is daarbij altijd het centrale focuspunt. Alles begint bij het verstaan van elkaar en het creëren van ambitie voor het gezamenlijke doel. 

Na een heel aantal reorganisatietrajecten te hebben begeleid, breidt Westerduin Advies zich uit met het oprichten van een Westerduin Leiderschapscentrum. De kennis rond het bouwen van teams en organisaties vraagt om professioneel en persoonlijk leiderschap. De behoefte aan de juiste ondersteuning en begeleiding is bij velen groot. Wij denken daar graag in mee.

Bedrijvencultuurdagen

Vanuit Westerduin Advies delen we graag onze opgedane kennis en expertise. We zijn ervan overtuigd dat wat wij geleerd hebben binnen andere organisaties ook werkt. Met de thema’s Waardengedreven bedrijfscultuur en Talentontwikkeling zijn er al twee succesvolle bedrijvencultuurdagen georganiseerd. Onze droom is dit concept ooit uit te bouwen tot een volwaardige leergang.