Skip navigation MENU

Ons team

Westerduin Groep bestaat uit de bedrijven Westerduin Personeelsbemiddeling, Westerduin Talent en Adhocdocent. Al deze bedrijven worden ondersteund door het Support & Expertise Centre, gevestigd in Barneveld. Maak hier kennis met de medewerkers van het Support & Expertise Centre.

Team Westerduin Personeelsbemiddeling vind je hier.
Team Westerduin Talent vind je hier.
Team Adhocdocent vind je hier.
Team Support & Expertise Centre vind je hieronder

reinier-westerduin
Reinier Westerduin
Algemeen directeur
reinier@westerduingroep.nl
06-21563325
Gertjan van Delden
Lid directieteam Westerduin Groep
gertjan@westerduinpersoneel.nl
06-47159971
Meer over Gertjan

Gertjan van Delden

Met Tineke en Floor vorm ik samen het directieteam. Ik geniet heel erg om met mijn collega’s de Westerduin Groep te laten groeien. We willen binnen diverse branches de HR Partner van de toekomst zijn.

Zelf ooit gestart als intercedent om vervolgens een aantal jaar vestigingsmanager te zijn van vestiging Tiel en Ede. Samen met mijn vrouw woon ik in het centrum van Utrecht. In mijn vrije tijd zit ik graag met vrienden ik de kroeg, lees ik een goed boek of reis ik de wereld rond.

tineke-boom
Tineke Boom
Lid directieteam Westerduin Groep
tineke@westerduingroep.nl
06-21893550
Meer over Tineke

Tineke Boom

Ik werk als eindbaas op het Support- & Expertise Centre. Ons doel is om de ontwikkeling van de Westerduin Groep perfect te ondersteunen met een flinke dosis kennis, vaardigheden en positieve energie. Na ruim 10 jaar in marketing- en communicatie functies gewerkt te hebben geeft Westerduin me de kans om me in deze, meer algemene rol, te ontwikkelen. Ben vooral trots op het mooie team en de cultuur die we met elkaar aan het bouwen zijn. Ben mama van drie, getrouwd, woon op de prachtige Veluwe in Apeldoorn, houd van buiten, koken, vrienden, gezelligheid en sporten.

Floor van der Kooy
Lid directieteam Westerduin Groep
floor@adhocdocent.nl
06-26402256
Rieneke van Etten – van Herk
HR adviseur
rieneke@westerduinpersoneel.nl
06- 86836229
Meer over Rieneke

Rieneke van Etten – van Herk

Ik werk sinds januari 2016 als Senior HR adviseur bij de Westerduin Groep. Mijn loopbaan ben ik gestart bij een Waterschap, daarna ben ik bijna 12 jaar werkzaam geweest bij een groot internationaal industriebedrijf waarvan de laatste 7 jaar in de functie van P&O manager. Het is fantastisch om inmiddels al weer 3 jaar werkzaam te zijn bij Westerduin en mee te bouwen aan een bedrijf met veel oog voor elkaar.

Verder over mij: ik ben 43 jaar, woon in Zeist met man en kinderen, ben dol op lezen, wandelen, fietsen, uit eten gaan, tuinieren, koken en bakken.

Mirjam Hemstede
HR medewerker
mirjam@westerduingroep.nl
06-17377458
Meer over Mirjam

Mirjam Hemstede

Als HR medewerker bij de Westerduin Groep ben ik het aanspreekpunt voor de medewerkers voor alle vragen omtrent HR. Twee en een half jaar geleden ben ik gestart als back office medewerker bij Westerduin Personeelsbemiddeling in Tiel en sinds een jaar werk ik bij de Westerduin Groep in Barneveld.

Ik ben 30 jaar, getrouwd, trotse moeder van twee prachtige meiden en ik woon in Veenendaal. Ik hou van de zon, lekker kamperen in Italië of Frankrijk en waterskiën. In mijn vrije tijd doe ik aan kickboksen of drink ik een wijntje met vrienden.

marije-kastelein-westerduin-groep
Marije Kastelein
Corporate Recruiter
marije@westerduingroep.nl
06-86864733
Meer over Marije

Marije Kastelein

Ik werk als Corporate Recruiter bij de Westerduin Groep. Ik ben begonnen als Relatiebeheerder op vestiging Nieuwegein en heb na 2 jaar de mooie kans gekregen om in deze rol verder te ontwikkelen. Super leuk om nieuwe collega’s te werven en ervoor te zorgen dat onze medewerkers voorzien worden op HR-vlak.

Verder over mij: ik ben 26 jaar oud, woon in Utrecht en ben getrouwd. Huisje, boompje, beestje dus. Naast mijn werk ben ik graag aan het wielrennen en verslind ik stapels boeken.

Diewke Versluijs
Corporate Recruiter
diewke@westerduingroep.nl
06-86876884
Meer over Diewke

Diewke Versluijs

Sinds december 2017 werk ik met veel plezier bij Westerduin. Na ruim 1,5 jaar op vestiging Nieuwegein als recruiter gewerkt te hebben, heb ik nu de overstap gemaakt naar het SEC. Hier ben ik samen met Marije verantwoordelijk voor de Werving & Selectie van nieuwe medewerkers voor de Westerduin Groep. Echt super om nieuwe medewerkers te mogen werven en spreken!

Verder over mij; Ik ben 25 jaar, woon in Veenendaal en heb een vriend uit Rotterdam, dus geregeld te vinden op het terras in Rotterdam. Naast het kunnen genieten van een lekker wijntje/biertje, ben ik graag met vrienden en om sportief bezig te blijven ben ik 2 keer per week actief met spinning.

peter-brenkman-westerduin-groep
Peter Brenkman
Backoffice manager
peter@westerduingroep.nl
06-21801351
Meer over Peter

Peter Brenkman

Ik ben Peter Brenkman, 44 jaar en 12 jaar woonachtig in Apeldoorn. Sinds januari ben ik 5 jaar in dienst bij Westerduin. Ik heb een passie voor Feyenoord en ik ben nauw betrokken bij de Apeldoornse voetbalclub Victoria Boys. Daar ben ik verantwoordelijk voor het peutervoetbal. En zeker niet onbelangrijk; ik ben de vader van Joey. Verder ben ik dus Back Office manager bij Westerduin. Ik begeleid alle back office medewerkers op de inmiddels 7 vestigingen! In januari 2014 ben ik begonnen in Nijmegen, daarna in Ede en nu dus in Barneveld.

Westerduin is constant aan het ontwikkelen en veranderen. Dat vind ik heel positief. Ik heb ook niet het gevoel dat dit binnen nu en vijf jaar anders zal zijn, want alle jaren dat ik bij Westerduin werk, zijn er constant veranderingen gaande. Ik ben in m’n eentje begonnen als hoofdkantoor. Het SEC bestond nog niet. Er was alleen maar uitzendadministratie. Dat werd overigens eerst nog uitbesteed. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad dat ik in de back office ben gebleven. De laatste drie jaar is het echt in een stroomversnelling gegaan. Vijf jaar geleden had ik niet verwacht dat Westerduin zo professioneel zou zijn met huidige hoofdkantoor.

lennart-lok-westerduin-groep
Lennart Lok
Projectmanager
lennart@westerduingroep.nl
06-86855953
Meer over Lennart

Lennart Lok

Als projectmanager leid ik uitdagende projecten. Zo heb ik onlangs een nieuw recruitmentsysteem geïmplementeerd en ben ik verantwoordelijk voor het functionele beheer van het systeem. Daarnaast sta ik binnen de Westerduin Groep te boek als de privacywaakhond. Iedereen kan dan ook bij mij terecht voor een privacy gerelateerde vraag of advies op dit gebied.

Over mijzelf: ik woon in het prachtige Voorthuizen en ben getrouwd. In mijn vrije tijd doe ik aan zaalvoetbal en fitness. Ook lees ik regelmatig een goed boek!

roel-vanhooydonck-westerduin-groep
Roel Vanhooydonck
Marketing & Communicatie
roel@westerduingroep.nl
06-86886694
Meer over Roel

Roel Vanhooydonck

Hallo, ik ben binnen het marketing team betrokken bij Westerduin Personeelsbemiddeling. Ik vind offline en online marketing erg leuk en probeer zo beide werelden te verbinden. Ik werk sinds 2018 voor Westerduin Groep. Ik beleef veel plezier aan de cultuur en de mogelijkheden die op mijn pad liggen.

Ik woon samen met mijn vrouw in Utrecht. In de zomermaanden ben ik badmeester in een natuurzwembad. Daarnaast ben ik dol op Griekenland, wintersport en speel ik geregeld padel (dit is een tennis variant, erg leuk).

thamar-blokhuis-westerduin-groep
Thamar Blokhuis
Marketing & Communicatie
thamar@westerduingroep.nl
06-19249680
Meer over Thamar

Thamar Blokhuis

Samen met het Marketingteam ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van de marketing voor Westerduin Groep en Westerduin Talent. Dit omvat alle marketing en communicatie activiteiten die een arbeidsbemiddelingsbureau vraagt. Denk aan het maken van content en het vergroten van naamsbekendheid op on- en offline niveau door het opzetten van (online) campagnes.

Ik ben 25 jaar en woon met drie vriendinnen in het mooie Amsterdam. In mijn vrije tijd wandel ik graag op het strand, zwem ik of drink ik een biertje met vrienden.

colinda-boers
Colinda Boers
Marketing & Communicatie
colinda@adhocdocent.nl
06-11974951
Meer over Colinda

Colinda Boers

Samen met mijn collega’s Roel, Thamar en Niek vormen we team Marketing. Ik heb de verantwoordelijk voor de labels Adhocdocent en Klaswijs, die sinds 2019 onderdeel zijn van de Westerduin Groep. Waar ik dan zoal druk mee ben? Content creëren voor diverse kanalen, sparren en uitdenken van passende en nieuwe marketingactiviteiten, opzetten van een marketingcampagne en alles wat met marketing en communicatie te maken heeft.

Over mijzelf: Ik ben 24 jaar en woon met twee vriendinnen in de mooiste Rotstad die er is, namelijk Rotterdam. Ik houd van buiten zijn, goed eten, foto’s maken en de gezelligheid van vriendinnen en familie.

nicole-van-de-craats
Nicole van de Craats
Medewerker Backoffice & Support
nicole@westerduingroep.nl
06-10667710
Dineke de Vries
Medewerker Backoffice & Support
dineke@westerduingroep.nl
06-86855866
Meer over Dineke

Dineke de Vries

Binnen Westerduin Groep werk ik in het backofficeteam. Hier ben ik verantwoordelijk voor de vestigingen Tiel & Apeldoorn. Ik doe de verloningen, regel de contracten en zorg dat administratief alles juist verwerkt wordt. Ik ben ook een vraagbaak voor de vestigingen, voor alle vragen kunnen ze bij ons terecht en zoeken wij naar een antwoord of oplossing. Daarnaast pak ik voor Westerduin breed veel facilitaire taken op en zorg ik dat alles op alle vestigingen goed reilt en zeilt.

Tot slot, ik ben 26 lentes jong, woon in de parel van de Veluwe, Lunteren en in mijn vrije tijd ren ik vaak door de bossen van Lunteren om te trainen voor de marathon, die moet er toch eens echt van komen in 2020.