Skip navigation MENU

Support & Expertise teams

Alle labels worden ondersteund door de Support & Expertise teams. We hebben een team Backoffice, HR, Marketing en Finance. Deze werken vanuit ons hoofdkantoor, of liever gezegd ons clubhuis, in Veenendaal

Backoffice
Team backoffice is eindverantwoordelijk voor de financiële administratie van alle vestigingen die onder we Westerduin Groep vallen.
Contact: 0342-231111 of backoffice@westerduingroep.nl.

HR
Is verantwoordelijk voor het aantrekken, belonen en beoordelen van personeel en adviseren directie.
Contact: 0342-231110 of info@westerduingroep.nl.

Marketing & Communicatie
Doet de interne en externe communicatie. Houdt zich daarnaast bezig met online data en adviseert vestigingen.
Contact: 0342-231110 of marketing@westerduingroep.nl.

Finance
Houdt zich bezig met alles wat de maken heeft met debiteuren, crediteuren en salarisadministratie.
Contact: 0342-231110 of administratie@westerduingroep.nl.

Gertjan-van-delden
Gertjan van Delden
Algemeen directeur
gertjan@westerduingroep.nl
06-47159971
Meer over Gertjan

Gertjan van Delden

Met Tineke en Floor vorm ik samen het directieteam. Ik geniet heel erg om met mijn collega’s de Westerduin Groep te laten groeien. We willen binnen diverse branches de HR Partner van de toekomst zijn.

Zelf ben ik ooit gestart als intercedent om vervolgens een aantal jaar vestigingsmanager te zijn van vestiging Tiel en Ede. Samen met mijn vrouw woon ik in het centrum van Utrecht. In mijn vrije tijd zit ik graag met vrienden ik de kroeg, lees ik een goed boek of reis ik de wereld rond.

Tineke Boom
Algemeen directeur
tineke@westerduingroep.nl
06-21893550
Meer over Tineke

Tineke Boom

Ik werk als eindbaas op het Support- & Expertise Centre. Ons doel is om de ontwikkeling van de Westerduin Groep perfect te ondersteunen met een flinke dosis kennis, vaardigheden en positieve energie. Na ruim 10 jaar in marketing- en communicatie functies gewerkt te hebben geeft Westerduin me de kans om me in deze, meer algemene rol, te ontwikkelen. Ik ben vooral trots op het mooie team en de cultuur die we met elkaar aan het bouwen zijn. Ben mama van drie, getrouwd, woon op de prachtige Veluwe in Apeldoorn, houd van buiten, koken, vrienden, gezelligheid en sporten.

profielfoto-william
William Uittenbogaard
Commercieel Manager
william@westerduingroep.nl
06-17494429
Meer over William

William Uittenbogaard

Sinds 2021 ben ik marketing manager binnen de Westerduin Groep. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de optimalisatie van ons ATS-systeem Bullhorn.

In mijn vrije tijd kun je mij regelmatig terug vinden op de tennisbaan. Verder houd ik van reizen, hardlopen, biertjes drinken en gezelligheid!

hans
Hans Bisschop
Recruitment Marketeer
hans@westerduinpersoneel.nl
06-86880861
Meer over Hans

Hans Bisschop

Binnen het marketing team ben ik als Marketeer nauw verbonden met de vestigingen. Ik begeleid collega’s met recruitment performance, verzorg daar de data en dashboards voor en ben verantwoordelijk voor de optimaal werkende websites. Daarnaast denk ik graag mee met marketingvraagstukken en ik draai veel campagnes op LinkedIn, Facebook en Instagram. Ik woon samen met mijn vrouw in Ede. In het weekend draai ik als DJ op bruiloften en ik houd van mountainbiken.

Marjolein Kroodsma
Content Marketeer
mkroodsma@westerduingroep.nl
06-59815988
Meer over Marjolein

Marjolein Kroodsma

Binnen team Marketing ben ik als Content Marketeer verantwoordelijk voor alle communicatie uitingen. Dit geldt voor zowel intern als extern. Wat ik zo leuk vind aan mijn functie is dat het erg uiteenlopend is. Mijn werkzaamheden lopen uiteen van het regelen van kerstpakketten tot het bijhouden van social media en het organiseren van events.

Samen met mijn man woon ik in het gezellige centrum van Ede. In mijn vrije tijd struin ik graag door tweedehandswinkels, hou ik van borrelen met vriendinnen en ontdek ik graag nieuwe plekken (zowel in binnen als buitenland).

Niek van der Luur
Online marketeer
niek@westerduingroep.nl
06-21563325
Meer over Niek

Niek van der Luur

Als online marketeer binnen Westerduin zorg ik -samen met het team- ervoor dat niet alleen wij de kandidaten vinden, maar zij ook ons! Dit doen we bijvoorbeeld door zichtbaar en vindbaar te zijn bij de juiste doelgroepen. Via verschillende kanalen, als het maar online is. Daarnaast zorg ik ervoor dat zodra je ons vindt, je zo gestroomlijnd mogelijk over gaat tot persoonlijk contact en gebruik kunt maken van onze diensten. Bijvoorbeeld door een intuïtieve website, relevante e-mails en alle nodige informatie binnen handbereik.

Ik ben 31 jaar, getrouwd met Anne en kom uit Nijmegen.

Peter Visser
Financial Controller
pvisser@westerduingroep.nl
06-28962546
Meer over Peter

Peter Visser

Binnen de Westerduin Groep ben ik als financial controller verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van de onderneming. Samen met het finance team zorgen we voor een realtime inzicht in de financiële gegevens om de organisatie optimaal aan te sturen en te laten groeien. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de optimale inrichting en aansturing van de interne processen binnen de organisatie.

In mijn vrije tijd sport ik graag: voetballen, racefietsen en hardlopen. Daarnaast geniet ik volop van mijn 3 prachtige, sportieve zoons en ben veel met de jongens buiten te vinden!

Mirjam-Hemstede
Mirjam Hemstede
HR-adviseur
mirjam@westerduingroep.nl
Meer over Mirjam

Mirjam Hemstede

In 2016 begon ik bij Westerduin Groep, momenteel ben ik als HR medewerker het aanspreekpunt voor onze medewerkers, directie en het hoofdkantoor. Ik ben een trotse moeder van 2 prachtige meiden en ben gelukkig getrouwd.

In mijn vrije tijd drink ik een wijntje met vrienden, boks ik en geniet ik van watersport.

Vincent-van-de-Weerdhof
Vincent van de Weerdhof
Facilitair administratief medewerker
vincent@westerduingroep.nl
06-86820581
Meer over Vincent

Vincent van de Weerdhof

Na 2 jaar gewerkt te hebben op onze vestiging in Ede ben ik sinds eind maart werkzaam als Facilitair Administratief Medewerker op het hoofdkantoor. Mijn werk is het “ontzorgen” van de vestigingen. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het contractbeheer met leveranciers en houd ik de financiën goed in de gaten.

Ik ben 24 jaar oud, woon in Veenendaal. Ik weet niet beter dan dat ik 3 á 4 keer in de week op het voetbalveld sta. Ik blijf genieten van het spel en de sociale aspecten eromheen.

alyanne-westerveen
Alyanne Westerveen
Manager Backoffice
alyanne@westerduingroep.nl
Meer over Alyanne

Alyanne Westerveen

Samen met het team backoffice ben ik verantwoordelijk voor de (financiële) administratie voor de labels die onder de Westerduin Groep vallen.
Denk hierbij aan de verloningen, facturen, het ziekteverzuim en het toepassen van nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van de flexbranche.
Door de ervaring van de afgelopen jaren, die ik heb opgedaan als intercedent op verschillende vestigingen binnen Westerduin, kan ik als expert mijn collega’s ondersteunen en verder helpen.

In mijn vrije tijd speel ik volleybal, tour ik op de motor en houd ik ervan om relaxmomenten te pakken en samen met vrienden of familie te genieten van een lekker hapje of drankje.

Peter-Brenkman
Peter Brenkman
Backoffice manager
peter@westerduingroep.nl
06-21801351
Meer over Peter

Peter Brenkman

Ik ben Peter Brenkman, 45 jaar en 13 jaar woonachtig in Apeldoorn. Sinds januari ben ik 5 jaar in dienst bij Westerduin. Ik heb een passie voor Feyenoord en ik ben nauw betrokken bij de Apeldoornse voetbalclub Victoria Boys. Daar ben ik verantwoordelijk voor het peutervoetbal. En zeker niet onbelangrijk; ik ben de vader van Joey. Verder ben ik dus Back Office manager bij Westerduin. Ik begeleid alle Back Office medewerkers op de inmiddels 7 vestigingen! In januari 2014 ben ik begonnen in Nijmegen, daarna in Ede en nu dus op ons clubhuis in Veenendaal.

Westerduin is constant aan het ontwikkelen en veranderen. Dat vind ik heel positief. Ik heb ook niet het gevoel dat dit binnen nu en vijf jaar anders zal zijn, want alle jaren dat ik bij Westerduin werk, zijn er constant veranderingen gaande. Ik ben in m’n eentje begonnen als hoofdkantoor. Het SEC bestond nog niet. Er was alleen maar uitzendadministratie. Dat werd overigens eerst nog uitbesteed. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad dat ik in de Back Office ben gebleven. De laatste drie jaar is het echt in een stroomversnelling gegaan. Vijf jaar geleden had ik niet verwacht dat Westerduin zo professioneel zou zijn met huidige hoofdkantoor.

Selma-Legters-ZW
Selma Legters
Medewerker Backoffice & Support
selma@westerduingroep.nl
Meer over Selma

Selma Legters

Binnen het team backoffice hou ik me bezig met verschillende projecten. Ik houd nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van de flexbranche in de gaten en pas deze waar nodig toe. Ik vind het leuk om ingewikkelde vraagstukken uit te zoeken, dus collega’s van de backoffice en de vestigingen leggen deze vaak bij mij neer.

Naast mijn werk vind ik het fijn om tijd door te brengen met mijn man en zoon. Ook hou ik ervan om uit eten te gaan en kijk ik graag een film in de bioscoop!

profiel-agnita
Agnita Schroeder
Medewerker Backoffice & Support
agnita@adhocdocent.nl
Meer over Agnita

Agnita Schroeder

Hoi mijn naam is Agnita en werk sinds 1 maart 2021 bij Westerduin op onze prachtige hoofdkantoor in Veenendaal. Ik werk in een fantastisch leuk team op de Backoffice en Support afdeling. Hier ben ik verantwoordelijk voor de vestigingen Ede en Nieuwegein en voor hun verzorg ik alle (financiële) administratieve taken. Denk bijvoorbeeld aan facturen , verloning , administratie , contracten en help ik ze met allerlei uiteenlopende vragen. Deze afwisseling in mijn werk vind ik fantastisch en doe het dan ook met veel plezier. Naast mijn werk ben ik moeder van een zoontje van 5 jaar oud. Samen gaan we graag naar het strand of de dierentuin. Daarnaast sport ik graag en vind ik het leuk om te shoppen of te borrelen.

profiel-bauke
Bauke Wassenaar
Medewerker Backoffice & Support
bauke@westerduingroep.nl
Celesta Noorlander
Medewerker Backoffice & Support
celesta@westerduingroep.nl
06-86838626
Meer over Celesta

Celesta Noorlander

Als lid van de Backoffice zorg ik onder andere voor de verloning en antwoorden op vragen over soms erg wisselende onderwerpen. Dat is iets waar ik dan ook veel plezier uithaal, geen dag is hetzelfde. Ik ben vooral verantwoordelijk voor de vestiging Den Bosch, natuurlijk samen met mijn collega’s op de vestiging. Daarnaast richt ik mij op de administratieve taken en alles wat daarbij komt kijken voor Adhocdocent & Klaswijs. Dit zorgt voor een leuke afwisseling in het werk.

Ik ben 23 jaar oud, woon in Ede en ben echt een gezelligheidsmens. Daarom zal je mij meestal wel met vrienden zien, het liefst met een lekkere cocktail in mijn hand. Verder heb ik een grote liefde voor Spanje vanwege de cultuur en de taal.

hendri-zuidema-profiel
Hendri Zuidema
Talent Manager
hendri@westerduingroep.nl
0633373932
Meer over Hendri

Hendri Zuidema

Binnen Westerduin Personeelsbemiddeling houd ik me bezig met ontwikkelen en trainen van intercedenten. Daarnaast begeleid ik ook de junior vestigingsmanagers. En ik ben inzetbaar op alle vestigingen van Westerduin Personeelsbemiddeling. Met mijn ervaring in het vak als intercedent en vestigingsmanager hoop ik van meerwaarde te zijn in de ontwikkeling van mijn collega’s en ons bedrijf als geheel. Ik doe dat door middel van sales trainingen, intervisie en coaching on the job.

Ik woon in Veenendaal. Ik ben getrouwd met Joline en heb 2 prachtige dochters. In mijn vrije tijd geniet ik van racefietsen en kijk ik graag naar vogels.