Skip navigation MENU

Support & Expertise teams

Alle labels worden ondersteund door de Support & Expertise teams. We hebben een team Backoffice, HR, Marketing en Finance.

Backoffice
Team backoffice is eindverantwoordelijk voor de financiële administratie van alle vestigingen die onder we Westerduin Groep vallen.
Contact: 0342-231111 of backoffice@westerduingroep.nl.

HR
Is verantwoordelijk voor het aantrekken, belonen en beoordelen van personeel en adviseren directie. Dit team zit gevestigd in Barneveld.
Contact: 0342-231110 of info@westerduingroep.nl.

Marketing & Communicatie
Doet de interne en externe communicatie. Houdt zich daarnaast bezig met online data en adviseert vestigingen. Dit team zit gevestigd in Barneveld.
Contact: 0342-231110 of marketing@westerduingroep.nl.

Finance
Houdt zich bezig met alles wat de maken heeft met debiteuren, crediteuren en salarisadministratie. Dit team zit gevestigd in Barneveld.
Contact: 0342-231110 of administratie@westerduingroep.nl.

Gertjan-van-delden
Gertjan van Delden
Lid directieteam
gertjan@westerduingroep.nl
06-47159971
Meer over Gertjan

Gertjan van Delden

Met Tineke en Floor vorm ik samen het directieteam. Ik geniet heel erg om met mijn collega’s de Westerduin Groep te laten groeien. We willen binnen diverse branches de HR Partner van de toekomst zijn.

Zelf ooit gestart als intercedent om vervolgens een aantal jaar vestigingsmanager te zijn van vestiging Tiel en Ede. Samen met mijn vrouw woon ik in het centrum van Utrecht. In mijn vrije tijd zit ik graag met vrienden ik de kroeg, lees ik een goed boek of reis ik de wereld rond.

tineke-boom
Tineke Boom
Lid directieteam
tineke@westerduingroep.nl
06-21893550
Meer over Tineke

Tineke Boom

Ik werk als eindbaas op het Support- & Expertise Centre. Ons doel is om de ontwikkeling van de Westerduin Groep perfect te ondersteunen met een flinke dosis kennis, vaardigheden en positieve energie. Na ruim 10 jaar in marketing- en communicatie functies gewerkt te hebben geeft Westerduin me de kans om me in deze, meer algemene rol, te ontwikkelen. Ben vooral trots op het mooie team en de cultuur die we met elkaar aan het bouwen zijn. Ben mama van drie, getrouwd, woon op de prachtige Veluwe in Apeldoorn, houd van buiten, koken, vrienden, gezelligheid en sporten.

Floor
Floor van der Kooy
Lid directieteam
floor@adhocdocent.nl
06-26402256
Meer over Floor

Floor van der Kooy

10 jaar geleden gestart met Adhocdocent wat sinds 2019 onderdeel is geworden van de Westerduin Groep. Na de overname ben ik lid geworden van het directieteam met als eindverantwoordelijkheid financieel. Ooit weer ondernemen zit er wel weer in maar nu mijzelf vastbijten in deze functie is een compleet andere uitdaging en ik hoop ook mijn ondernemende karakter te kunnen blijven inzetten binnen de groep.

Ik woon in het centrum van Rotterdam. Ik hou erg van het stadsleven. Lekker ontbijten buiten de deur en sporten zijn wel een van mijn favoriete bezigheden.

Mirjam-Hemstede
Mirjam Hemstede
HR medewerker
mirjam@westerduingroep.nl
Meer over Mirjam

Mirjam Hemstede

In 2016 begon ik bij Westerduin Groep, momenteel ben ik als HR medewerker het aanspreekpunt voor onze medewerkers, directie en het hoofdkantoor. Ik ben een trotse moeder van 2 prachtige meiden en ben gelukkig getrouwd.

In mijn vrije tijd drink ik een wijntje met vrienden, boks ik en geniet ik van watersport.

profielfoto-diewke-versluis
Diewke Versluis
Corporate Recruiter
diewke@westerduingroep.nl
06-86876884
Meer over Diewke

Diewke Versluis

Sinds december 2017 werk ik met veel plezier bij Westerduin. Na ruim 1,5 jaar op vestiging Nieuwegein als recruiter gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar het SEC. Hier ben ik verantwoordelijk voor de Werving & Selectie van nieuwe medewerkers voor de Westerduin Groep. Echt super om nieuwe medewerkers te mogen werven en spreken!

Verder over mij; Ik ben 26 jaar en woon met mijn vriend samen in Gouda. Naast het kunnen genieten van een lekker wijntje/biertje, ben ik graag met vrienden en om sportief bezig te blijven ben ik 2 keer per week actief met spinning.

Vincent-van-de-Weerdhof
Vincent van de Weerdhof
Facilitair administratief medewerker
vincent@westerduingroep.nl
06-86820581
Meer over Vincent

Vincent van de Weerdhof

Na 2 jaar gewerkt te hebben op onze vestiging in Ede ben ik sinds eind maart werkzaam als Facilitair Administratief Medewerker op het hoofdkantoor. Mijn werk is het “ontzorgen” van de vestigingen. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het contractbeheer met leveranciers en houd ik de financiën goed in de gaten.

Ik ben 23 jaar oud, woon in Veenendaal. Ik weet niet beter dan dat ik 3 á 4 keer in de week op het voetbalveld sta. Ik blijf genieten van het spel en de sociale aspecten eromheen.

alyanne-westerveen
Alyanne Westerveen
Manager Backoffice
alyanne@westerduingroep.nl
Meer over Alyanne

Alyanne Westerveen

Samen met het team backoffice ben ik verantwoordelijk voor de (financiële) administratie voor de labels die onder de Westerduin Groep vallen.
Denk hierbij aan de verloningen, facturen, het ziekteverzuim en het toepassen van nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van de flexbranche.
Door de ervaring van de afgelopen jaren, die ik heb opgedaan als intercedent op verschillende vestigingen binnen Westerduin, kan ik als expert mijn collega’s ondersteunen en verder helpen.

In mijn vrije tijd speel ik volleybal, tour ik op de motor en houd ik ervan om relaxmomenten te pakken en samen met vrienden of familie te genieten van een lekker hapje of drankje.

Peter-Brenkman
Peter Brenkman
Backoffice manager
peter@westerduingroep.nl
06-21801351
Meer over Peter

Peter Brenkman

Ik ben Peter Brenkman, 44 jaar en 12 jaar woonachtig in Apeldoorn. Sinds januari ben ik 5 jaar in dienst bij Westerduin. Ik heb een passie voor Feyenoord en ik ben nauw betrokken bij de Apeldoornse voetbalclub Victoria Boys. Daar ben ik verantwoordelijk voor het peutervoetbal. En zeker niet onbelangrijk; ik ben de vader van Joey. Verder ben ik dus Back Office manager bij Westerduin. Ik begeleid alle back office medewerkers op de inmiddels 7 vestigingen! In januari 2014 ben ik begonnen in Nijmegen, daarna in Ede en nu dus in Barneveld.

Westerduin is constant aan het ontwikkelen en veranderen. Dat vind ik heel positief. Ik heb ook niet het gevoel dat dit binnen nu en vijf jaar anders zal zijn, want alle jaren dat ik bij Westerduin werk, zijn er constant veranderingen gaande. Ik ben in m’n eentje begonnen als hoofdkantoor. Het SEC bestond nog niet. Er was alleen maar uitzendadministratie. Dat werd overigens eerst nog uitbesteed. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad dat ik in de back office ben gebleven. De laatste drie jaar is het echt in een stroomversnelling gegaan. Vijf jaar geleden had ik niet verwacht dat Westerduin zo professioneel zou zijn met huidige hoofdkantoor.

nicole-verwaard
Nicole Verwaard
Medewerker Backoffice & Support
nicole@westerduingroep.nl
06-10667710
dineke-de-vries
Dineke de Vries
Medewerker Backoffice & Support
dineke@westerduingroep.nl
06-86855866
Meer over Dineke

Dineke de Vries

Binnen Westerduin Groep werk ik in het backofficeteam. Hier ben ik verantwoordelijk voor de vestigingen Tiel & Apeldoorn. Ik doe de verloningen, regel de contracten en zorg dat administratief alles juist verwerkt wordt. Ik ben ook een vraagbaak voor de vestigingen, voor alle vragen kunnen ze bij ons terecht en zoeken wij naar een antwoord of oplossing. Daarnaast pak ik voor Westerduin breed veel facilitaire taken op en zorg ik dat alles op alle vestigingen goed reilt en zeilt.

Tot slot, ik ben 26 lentes jong, woon in de parel van de Veluwe, Lunteren en in mijn vrije tijd ren ik vaak door de bossen van Lunteren om te trainen voor de marathon, die moet er toch eens echt van komen in 2020.

Selma-Legters-ZW
Selma Legters
Medewerker Backoffice & Support
selma@westerduingroep.nl
Gerdien-Hooghwerff
Gerdien Molendijk
Medewerker Backoffice & Support
gerdien@adhocdocent.nl
06-46525911
Meer over Gerdien

Gerdien Molendijk

Sinds februari 2017 werk ik op de backoffice van Adhocdocent. Sinds 2019 onder de vlag van Westerduin. Ik streef ernaar om alle contractuele zaken foutloos in orde te maken voor onze scholen en docenten. Daarnaast verzorg ik de salarisadministratie. Mijn kwaliteiten liggen vooral in het nauwkeurig werken, en het dienstbaar zijn. Ik vind het belangrijk dat scholen en docenten ontlast worden met een goed urensysteem, een duidelijk contract en goede uitleg omtrent de uitbetaling en dergelijke. Om een voorbeeld te noemen wat mijn werk uitdagend maakt is het jezelf blijven afvragen of er dingen nog anders kunnen worden aangepakt zodat we nog efficiënter kunnen werken. Het is goed om scherp te blijven, ook omdat we afhankelijk zijn van de wet en regelgeving vanuit de overheid. Belangrijk is dat ik de kennis bezit, zodat ik daardoor ook vragen kan beantwoorden en mensen van dienst kan zijn. Dat maakt het werk erg mooi en zo kun je veel voor scholen en docenten betekenen.

Verder kort over mijn persoonlijk leven. Ik ben 25 jaar oud, getrouwd en woon in Nieuw-Beijerland gelegen in de prachtige Hoeksche Waard. In mijn vrije uurtjes doe ik eigenlijk van alles.
Ik vind pianospelen erg leuk om te doen. Daarnaast kook en fiets ik graag.

logo-westerduin-groep
Celesta Noorlander
Medewerker Backoffice & Support
celesta@westerduingroep.nl
06-86838626
Meer over Celesta

Celesta Noorlander

Als lid van de Backoffice zorg ik onder andere voor de verloning en antwoorden op vragen over soms erg wisselende onderwerpen. Dat is iets waar ik dan ook veel plezier uithaal, geen dag is hetzelfde. Ik ben vooral verantwoordelijk voor de vestiging Den Bosch, natuurlijk samen met mijn collega’s op de vestiging. Daarnaast richt ik mij op de administratieve taken en alles wat daarbij komt kijken voor Adhocdocent & Klaswijs. Dit zorgt voor een leuke afwisseling in het werk.

Ik ben 23 jaar oud, woon in Ede en ben echt een gezelligheidsmens. Daarom zal je mij meestal wel met vrienden zien, het liefst met een lekkere cocktail in mijn hand. Verder heb ik een grote liefde voor Spanje vanwege de cultuur en de taal.

joram-van-roosendaal
Joram van Roosendaal
Marketing Manager
joram@westerduingroep.nl
06-86868556
Meer over Joram

Joram van Roosendaal

Als Marketing Manager werk ik met een team specialisten aan nieuwe manieren om het verhaal van ons werk te verspreiden. Ontdekken van nieuwe strategie & technieken zijn daar vast onderdeel van. Steeds meer mensen een betekenisvolle baan bieden drijft mij hierin. Creatief, out of the box, opportunistisch, betekenisvol!

Mijn HR achtergrond helpt mij om onze klanten goed te begrijpen en de juiste oplossing te bieden in het (online) vinden van de juiste kandidaten en HR oplossingen.

Naast mijn werk ben ik een echte familieman die zaterdag’s op het voetbalveld staat bij een van mijn 3 zoons en geniet van uitjes met het gezin of de tijd neemt om lekker te koken!

Roel-Vanhooydonck
Roel Vanhooydonck
Marketing & Communicatie
roel@westerduingroep.nl
06-86886694
Meer over Roel

Roel Vanhooydonck

Binnen het marketing team ben ik als marketeer nauw verbonden met de vestigingen. Ik begeleid collega’s met recruitment performance, verzorg daar de data en dashboards voor en ben verantwoordelijk voor de optimaal werkende websites. Daarnaast denk ik graag mee met marketingvraagstukken in de markt. Ik woon samen met mijn vrouw in Utrecht. In de zomermaanden ben ik badmeester in een natuurzwembad. Daarnaast ben ik dol op Texel en schaatsen.

profielfoto-carolien-filippo
Carolien Filippo
Projectcoördinator
carolien@westerduingroep.nl
06-86880079
Meer over Carolien

Carolien Filippo

Als Systeembeheerder ontferm ik me over Bullhorn, ons ATS systeem. Daarin vorm ik de schakel tussen de mensen op de vestigingen en het systeem. Mijn belangrijkste taak is dan ook het vertalen van gebruikerswensen naar technische oplossingen. Op deze manier kan ik een mooie bijdrage leveren aan de snelheid en effectiviteit van onze werkprocessen!

Ik ben onderdeel van Team Marketing en werk op het hoofdkantoor in Barneveld. Daarnaast ben ik vaak te vinden op het voetbalveld van DTS Ede. Ik voetbal al sinds jongs af aan en tot op de dag van vandaag kan ik nog steeds genieten van het spelletje!

hendri-zuidema
Hendri Zuidema
Intern accountmanager
hendri@westerduingroep.nl
Meer over Hendri

Hendri Zuidema

Binnen Westerduin Personeelsbemiddeling houd ik me bezig met ontwikkelen en trainen van intercedenten. Daarnaast begeleid ik ook de junior vestigingsmanagers. En ik ben inzetbaar op alle vestigingen van Westerduin Personeelsbemiddeling. Met mijn ervaring in het vak als intercedent en vestigingsmanager hoop ik van meerwaarde te zijn in de ontwikkeling van mijn collega’s en ons bedrijf als geheel. Ik doe dat door middel van sales trainingen, intervisie en coaching on the job.

Ik woon in Veenendaal. Ik ben getrouwd met Joline en heb 2 prachtige dochters. In mijn vrije tijd geniet ik van racefietsen en kijk ik graag naar vogels.