Skip navigation MENU

Maatschappelijke impact met Stichting Present

Al een tijdje mogen we samenwerken met Stichting Present. Stichting Present vervult een makelaarsfunctie tussen mensen die hulp kunnen gebruiken en groepen mensen die hulp willen bieden.  We geloven dat hetgeen waar Stichting Present zich voor inzet, ook iets is waar we ons met de Westerduin Groep voor inzetten, namelijk: perspectief bieden.

Binnen ieder team binnen Westerduin leeft een enorme bereidheid om iets voor ander te betekenen. Ieder team heeft daarom twee dagen per jaar om hier via Present invulling aan te geven. Om je een idee te geven van wat we doen, check het filmpje hieronder:

 

Ineke Jonker is MVO Makelaar bij Stichting Present Nederland. We stellen haar een aantal vragen over dit Partnerschap.

Wat betekent het partnerschap van Westerduin Groep bij Stichting Present Nederland?
Het betekent vooral dat de mensen die bij jullie werken, trots zijn om te werken bij een bedrijf dat zich wil inzetten voor maatschappelijke initiatieven. We vinden het geweldig dat een commerciële organisatie zoals die van jullie dit wil laten zien aan haar omgeving. We willen dat Westerduin Groep een voorbeeld is voor andere organisaties door te laten zien wat we doen met Stichting Present en wat het de medewerkers van een bedrijf én de maatschappij oplevert.

Waarom past Westerduin Groep goed bij Stichting Present?
Het thema Oog voor de ander is heel belangrijk voor Stichting Present en dat is natuurlijk ook één van de pijlers van jullie. We zien dat de Westerduin Groep het belangrijk vindt om om te kijken naar de medemens. Dat blijkt niet alleen uit de woorden, maar ook uit de daden.

Wat hoop je dat deze samenwerking losmaakt?
Heel veel gelukkige mensen. Dat de mensen van Westerduin Groep lichtpuntjes zijn. Ik geloof dat deze samenwerking jullie heel veel gaat brengen. En natuurlijk ook de mensen jullie gaan helpen, dat zij weer perspectief krijgen door de acties van Westerduin Groep.