Skip navigation MENU

Over Westerduin Support & Expertise Centre

De Westerduin Groep bestaat op dit moment uit vier bedrijven die als diepe drijfveer hebben om een omgeving te creëren waarbinnen mensen tot bloei komen. Wij zijn dé HR Partner van onze klanten en richten ons op instroom en behoud van personeel binnen diverse branches. We werken op basis van vertrouwen in teams die met lef, enthousiasme, ondernemerschap en oog voor elkaar werken.

De identiteit van de Westerduin Groep wordt bepaald door de Why, What and How.

Why: Wij creëren een omgeving waarbinnen zoveel mogelijk mensen tot bloei komen;
What: Wij zijn de HR Partner van onze klanten en richten ons op instroom en behoud van personeel binnen diverse branches;
How: Op basis van vertrouwen in teams waarbij de leden met Lef, enthousiasme, Ondernemerschap en Oog voor de ander (ook wel bekend als LEOO) te werk gaan.

De groep bestaat uit de volgende vier bedrijven:
Westerduin Personeelsbemiddeling (7 vestigingen)
Westerduin Talent (2 vestigingen) en
Adhocdocent (2 vestigingen)

Al deze bedrijven worden ondersteund door het vierde bedrijf, het Support & Expertise Centre (klinkt net ff lekkerder dan hoofdkantoor), gevestigd in Barneveld. Hier ondersteunen en adviseren we de vestigingen we op het gebied van Backoffice, Human Resources, Facilitaire zaken en Marketing & Communicatie.

Benieuwd hoe wij aan onze cultuur bouwen?

’n Familiecultuur

12 jaar geleden gestart door drie broers en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 70 medewerkers. Vandaag de dag ligt de dagelijkse aansturing ligt in handen van het directieteam. We streven naar veel besliskracht in de organisatie zelf. De onderstroom daarbij is het open en eerlijke gesprek, waarbij we het beste uit elkaar proberen te halen door een kwalitatief hoogwaardige vorm van teamreflectie.

Organisatie

Het management van de Westerduin Groep wordt gevormd door een directieteam en managers van de verschillende bedrijven en vestigingen. Bij Westerduin Groep is bijna geen sprake van een hiërarchische cultuur. We houden de lijnen graag zo kort mogelijk. Een echte familiecultuur.

 

 

Waarom je hier werkt

De medewerkers van Westerduin Groep worden gedreven door het feit dat zij betekenis ervaren in hun werk, trots zijn op de bedrijfscultuur en werken aan een persoonlijk en professioneel perspectief. Vanuit deze persoonlijke betrokkenheid leveren zij een topniveau in dienstverlening, waarbij er altijd sterk gestuurd wordt op een optimale match tussen persoonlijk kwaliteit en de te leveren resultaten.