Skip navigation MENU

Over Westerduin Groep

De Westerduin Groep bestaat op dit moment uit drie bedrijven die als diepe drijfveer hebben om een omgeving te creëren waarbinnen mensen tot bloei komen. Wij zijn dé HR Partner van onze klanten en richten ons op instroom en behoud van personeel binnen diverse branches. We werken op basis van vertrouwen in teams die met lef, enthousiasme, ondernemerschap en oog voor elkaar werken.

De groep bestaat uit de volgende drie bedrijven:
Westerduin Personeelsbemiddeling (8 vestigingen)
Adhocdocent (2 vestigingen)

Al deze bedrijven worden ondersteund door verschillende teams gevestigd op ons hoofdkantoor oftewel Clubhuis in Veenendaal.

Jaarlijks maakt Westerduin Groep een groei door van 20%. Deze groei is pas zinvol als de kwaliteit van de dienstverlening met ons meegroeit. We zijn daarom intern gericht op het bouwen van teams en talentmanagement. Hierdoor kunnen we vanuit scherpte en ontwikkeling de vraag vanuit de markt goed blijven bedienen en anderen helpen bouwen aan hun toekomst door ze helpen in hun zoektocht naar hun droombaan.

Benieuwd hoe wij aan onze cultuur bouwen?

’n Familiecultuur

12 jaar geleden gestart door drie broers en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 70 medewerkers. Vandaag de dag ligt de dagelijkse aansturing in handen van het directieteam. We streven naar veel besliskracht in de organisatie zelf. De onderstroom daarbij is het open en eerlijke gesprek, waarbij we het beste uit elkaar proberen te halen door een kwalitatief hoogwaardige vorm van teamreflectie.

Organisatie

Het management van de Westerduin Groep wordt gevormd door een directieteam en managers van de verschillende bedrijven en vestigingen. Bij Westerduin Groep is bijna geen sprake van een hiërarchische cultuur. We houden de lijnen graag zo kort mogelijk. Een echte familiecultuur.

 

 

Waarom je hier werkt

De medewerkers van Westerduin Groep worden gedreven door het feit dat zij betekenis ervaren in hun werk, trots zijn op de bedrijfscultuur en werken aan een persoonlijk en professioneel perspectief. Vanuit deze persoonlijke betrokkenheid leveren zij een topniveau in dienstverlening, waarbij er altijd sterk gestuurd wordt op een optimale match tussen persoonlijk kwaliteit en de te leveren resultaten.