Skip navigation MENU

Doorgroeien binnen Westerduin

Geplaatst op 11-01-2022 in Onze Verhalen.

Doorgroeien binnen Westerduin

Westerduin stimuleert ontwikkeling op zowel persoonlijk als op professioneel gebied. Een voorbeeld hiervan is het doorgroeien naar een andere functie. Zo bekleedt accountmanager Laurens binnenkort de functie van vestigingsmanager in Nijmegen. Deze move is aanleiding voor een kort gesprek met Laurens over deze stap.

Hoe kijk jij aan tegen het feit dat jij vestigingsmanager gaat worden?

Ik ben erg blij dat deze kans mij geboden is. Na 1,5 jaar werkzaam te zijn als accountmanager in Apeldoorn krijg ik nu de mogelijkheid om de vestiging in Nijmegen aan te gaan sturen. Het is al jaren een droom voor mij om leiding te geven aan een vestiging en mezelf zodoende te ontwikkelen in management en leiderschap.

Waar heb jij specifiek zin in?

Ik zie er met name naar uit om successen te boeken én vieren met het team. Er is de afgelopen periode hard gewerkt aan groei binnen team Nijmegen en dat wil ik natuurlijk graag vasthouden en verder uitbouwen. Door plezier in het werk te houden, wil ik de gestelde doelen behalen.

Wat zie ja als uitdaging?

De uitdaging zit voor mij in het voortzetten van het succes wat afgelopen jaar geboekt is. Er zit hier een fijn team wat goed op elkaar is ingespeeld. Aan mij de taak om dit stabiel te houden en hier verder op door te bouwen. Daarnaast wil ik vooral bijdragen aan het creëren van een omgeving waar men plezier in het werk heeft. Mooi als we elke dag met een lach komen en gaan – dat gaat ongetwijfeld een positieve uitwerking hebben op onze dienstverlening!

“Ik hoop hen uit te dagen in hun werkzaamheden waardoor ieder individueel teamlid zich blijft ontwikkelen.”

 

Hoe wil jij als manager positieve impact creëren?

Ik wil in mijn functie als manager positieve impact maken op het team. Ik hoop hen uit te dagen in hun werkzaamheden waardoor ieder individueel teamlid zich blijft ontwikkelen. Met het team wil ik positieve impact maken op klanten in de omgeving. Dit door een stabiele en meedenkende partner te zijn bij het werven van personeel waardoor wij de klant ontzorgen.

Ben jij benieuwd naar de functies binnen de Westerduin Groep? Neem een kijkje op de vacaturepagina.