Skip navigation MENU

De gezichten van Westerduin Groep - Roel Vanhooydonck

Geplaatst op 20-11-2018 in Onze Verhalen.

De afgelopen tijd zijn er heel wat nieuwe mensen begonnen bij Westerduin Groep en daar worden we blij van! Bij Westerduin Groep vinden we het tof om mensen in de schijnwerpers te zetten en hen meer te laten vertellen over wie ze zijn en wat hen drijft. Vandaag staat onze gloednieuwe Online Marketeer in the picture, lees hier meer!

Even voorstellen… Wie ben je en wat doe je?
Hoi, ik ben Roel Vanhooydonck, 29 jaar, en als Online marketeer op het SEC (Support- en Expertisecentre) van Westerduin Groep aan het werk. In mijn functie als Online Marketeer probeer ik de labels van Westerduin Groep online beter vindbaar te maken door middel van de website en social media. Hiervoor werk ik veel met Thamar en Niek samen.

Hoe is je eerste maand bevallen bij Westerduin Groep?
Voor mij is het uniek dat ik het online veld vanaf de basis mag uitwerken. En dat doe ik met veel plezier! Ik probeer veel langs vestigingen te gaan en iedereen is heel erg betrokken en behulpzaam. Dit maakt mijn werk erg leuk en uitdagend.

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je computer schuift?
Ik neem altijd een bak koffie en maak een praatje met collega’s voordat ik aan de slag ga. Met name na het weekend vind ik het leuk om mooie verhalen te horen, even lekker opstarten!

Wat zijn je ambities bij Westerduin?
Ik zou graag volgend jaar een ‘digitale blauwdruk’ willen zien als je naar onze website(s) en social media kijkt en dat hierdoor mensen Westerduin ook steeds meer gaan herkennen. Het lijkt me heel tof om online echt een duidelijke samenhang te creëren tussen de verschillende labels (o.a. Westerduin Personeelsbemiddeling, Westerduin Talent) van Westerduin Groep. Ik zie hierin veel mogelijkheden en vind het ontzettend gaaf om hierin vernieuwing en creativiteit aan te brengen.

Welk levensmotto drijft jou in je werk?
Als je er niet vrolijk van wordt, dan moet je het niet doen 😉

Nog even iets persoonlijks: wat is je favoriete muziekplaat en wat zegt dit over jou?
Downeaster Alexa van Billy Joel. Iedereen kent Billy Joel van zijn hit Piano Man. Nadat het nummer vorig jaar in een NS commercial werd gebruikt, ben ik meer van zijn nummers gaan luisteren. Wat als een ongelofelijk mooi en rustig nummer klinkt, is in de tekst eigenlijk erg treurig. Over mij zegt dit niet zoveel, maar ik word hier wel heel rustig van.

Benieuwd naar meer van onze medewerkers? Volgende week staat collega Jeroen Wolters in de schijnwerpers, onze sales-topper op vestiging Nieuwegein.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan binnen de arbeidsbemiddeling? Neem dan contact op met Corporate Recruitment via 0342 23 11 11 en wie weet word jij hier binnenkort geïntroduceerd.

Door: Marije Kastelein (Corporate Recruiter/ HR Medewerker)