Skip navigation MENU

De gezichten van Westerduin Groep - Selma Legters

Geplaatst op 26-03-2019 in Onze Verhalen.

Wie ben je en wat doe je bij Westerduin?
Ik ben Selma, 26 jaar en ik woon in Angeren. Ik werk sinds juli 2018 bij Westerduin als Backoffice en Support medewerker in Nijmegen. Ik hou me bezig met het maken van contracten, de verloning en het beantwoorden van vragen van collega’s en uitzendkrachten.

Hoe is je eerste tijd bevallen bij Westerduin? (wat was uniek, wennen, typisch, hilarisch)?
Wat ik heel leuk en opvallend vond is dat ik al voor mijn eerste werkdag bij Westerduin uitgenodigd werd bij een lunch met het team, en zelfs bij de jaarlijkse BBQ met heel Westerduin mocht zijn. Zo kende ik een groot deel van mijn collega’s al voor mijn eerste werkdag. Dit vond ik heel fijn!

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je computer schuift?
Ik woon vlakbij de vestiging in Nijmegen, dus ik kan slapen tot 07:30! Na ongeveer een half uurtje zit ik in de auto (of bij uitzondering op de fiets..). Op mijn werk check ik altijd snel even mijn mail, en daarna gaan we met z’n allen even samen koffie drinken voor we starten.

Wat zijn je ambities bij Westerduin? (wat hoop je te bereiken)?
Ik vind de functie die ik nu heb heel leuk, dus eigenlijk wil ik gewoon heel goed worden in wat ik nu doe! Het lijkt heel leuk om zoveel kennis te hebben, dat ik mijn collega’s en klanten echt goed kan ondersteunen en adviseren.

Welk levensmotto drijft jou in je werk?
Forget the mistake, remember the lesson. Wat ik bij Westerduin geleerd heb is dat het oké is om fouten te maken, en dat je hier van kunt leren. Bij mijn eerste ‘echte’ riep mijn manager zelfs heel blij dat ik mijn eerste fout had gemaakt. Ik vind het heel fijn dat ik niet bang hoef te zijn om fouten te maken, zolang ik ze maar oplos en er van leer voor de volgende keer.

Nog even iets persoonlijks: wat is je favoriete muziekplaat en wat zegt dit over jou?
Ik heb niet echt één favoriet nummer, maar ik vind de band Imagine Dragons heel gaaf. Eigenlijk alle nummers wel. Ik ben een aantal keer naar een concert geweest van hen en ze maken er echt een show van. Daarnaast gaan hun nummers altijd over hele actuele onderwerpen, waardoor de teksten ook heel mooi zijn.

Wil je collega worden van Selma? Bekijk dan de vacatures.