Skip navigation MENU

De gezichten van Westerduin Groep – Nicole te Winkel

Geplaatst op 10-10-2019 in Onze Verhalen.

Wie ben je en wat doe je bij Westerduin?

Ik ben Nicole te Winkel. Ik ben 33 jaar en samen met mijn man Edwin en zoon Damian woon ik in Kring van Dorth. Dit is van tijdelijke aard, omdat ons nieuwbouwhuis in Zutphen (Leesten) nog niet klaar is.

In de functie van Recruitment Consultant, versterk ik vanaf 19 augustus Adhocdocent Apeldoorn. Het team waar ik mee werk is warm, betrokken en gedreven. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in wat mensen beweegt. In mijn werk en privé ben ik dan ook vaak op zoek naar de verhalen achter de mens. Ik vind het dan ook super leuk dat ik mensen mag gaan ondersteunen bij het zoeken naar een geschikte baan in het onderwijs.

Hoe zijn je eerste maanden bevallen bij Westerduin? 
De eerste weken zijn mij goed bevallen. De ongedwongen, ontspannen en betrokken sfeer zorgt ervoor dat ik elke dag enthousiast naar mijn werk heen ga. Wel moest ik de eerste weken wennen aan de branche. Het proces van werven, selecteren en plaatsen duurt soms lang, maar je bouwt hierdoor ook een sterke band op met de kandidaat. En daar kan ik echt van genieten!

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je computer schuift?
Ik sta ’s morgens vaak om 6:00 uur naast mijn bed en dan start ik de dag met een grote mok verse melk uit de tank en twee boterhammen of een kommetje yoghurt. Om half 8 rijd ik richting het werk, terwijl ik in de auto luister naar Skyradio. Op het werk start ik de pc, maak ik voor mijzelf een planning en in tussentijd geniet ik van een kop koffie.

Wat zijn je ambities bij Westerduin? Wat hoop je te bereiken?
Mijn ambitie bij Westerduin is om te groeien in mijn functie en de branche (onderwijs) beter te leren kennen. Ik ben heel leergierig en houd mijn kennis graag up-to-date.

Welk levensmotto drijft jou in je werk?
Zeg wat je doet en doe wat je zegt, is mijn motto. Zakelijk gezien noemen we dit ‘verwachtingsmanagement’. Door je verwachtingsmanagement te optimaliseren kun je meer succesvol en effectief samenwerken. Het resultaat kan verbluffend zijn, namelijk; tevreden klanten, rust voor jou – je collega’s en de klant en een betere mond-tot-mondreclame.

Nog even iets persoonlijks: wat is je favoriete muziekplaat en wat zegt dit over jou?
Ik heb niet echt een favoriete muziekplaat. Maar mijn voorkeur gaat wel het meest uit naar een Engelstalige ballad, bijvoorbeeld van Calum Scott. Ik vind You are the reason echt een topnummer!

Collega worden van Nicole? Dat kan! Check de openstaande vacatures.