Skip navigation MENU

De gezichten van Westerduin Groep - Manouk

Geplaatst op 21-06-2022 in Onze Verhalen.

In deze rubriek stellen de Westerduiners zich aan je voor. Deze keer… Manouk.

Ik ben Manouk, 22 jaar en ik woon in Hardinxveld- Giessendam samen met mijn ouders en zusje (19) jaar. En ik heb 5 jaar een relatie met Michael, hij woont op 500 meter afstand van waar ik woon.

In mijn vrije tijd heb ik jarenlang gekorfbald en sinds kort heb ik dat ingeruild voor basketbal. Dat doe ik 3x in de week.

Ik heb mijn diploma behaald als tandartsassistente en heb daar ook 3 jaar in gewerkt. Maar ik miste de doorgroeimogelijkheden. Uiteindelijk ben ik hier bij Westerduin terecht gekomen. Ik ben aangenomen als recruiter met zicht op de functie van accountmanager.

Hoe is je eerste tijd bevallen bij Westerduin? Wat was uniek, wennen, typisch, hilarisch?
Ik had een vuurdoop want, ik ging mee met het bedrijfsuitje naar Vlieland. Dit was een fijne manier om iedereen te leren kennen.

Ik heb het goed naar mijn zin. Het leuke bij Westerduin vind ik dat er echt met je wordt meegedacht bijvoorbeeld op het gebied van ontwikkeling. Daarnaast worden successen gevierd. Dat vind ik heel leuk. Zo hadden wij laatst een ‘succeslunch’.

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je computer schuift?
Ik blijf ‘s ochtends vooral het liefst zo lang mogelijk in bed liggen. Daarnaast eet ik niet in de ochtend, dat lukt mij gewoon niet. Verder heb ik geen specifieke ochtendroutine.

Wat zijn je ambities bij Westerduin? Wat hoop je te bereiken?
Ik wil graag doorgroeien naar de functie accountmanager.

Welk levensmotto drijft jou in je werk?
Ik wil echt dat iemand zich vertrouwt bij mij voelt. Dat vind ik zelf ook belangrijk, dus wil ik dat een ander ook geven.

Favoriete drankje tijdens het werken?
Ik drink geen koffie en thee, maar verse munt thee met honing vind ik wel lekker. En ik drink water met chiazaad. Dat vult goed.

Collega worden van Manouk? Dat kan! Check de openstaande vacatures.