Skip navigation MENU

De gezichten van Westerduin Groep – Kylian van Enk

Geplaatst op 08-03-2019 in Onze Verhalen.

Even herhalen… wie ben je en wat doe je bij Westerduin?
Ik ben Kylian en ik ben vorig jaar september bij Westerduin Personeelsbemiddeling gestart. Ik werk voor de vestiging Ede in de rol van Intercedent New Business. Dit betekent dat ik op zoek ga naar kansen om een mooie match te maken tussen een werkzoekende en een bestaande of een nieuwe klant waar beiden gelukkig van worden. Verder woon ik in het mooie Rhenen, waar ik ook voetbal en verder vind ik het leuk om dingen te ondernemen en te doen, zoals iets leuks met vrienden of een reis maken.

Hoe zijn je eerste maanden bevallen bij Westerduin?
De eerste maanden zijn ontzettend goed bevallen. Ik kwam net van mijn studie en heb echt lang nagedacht over de volgende stap. Nu denk ik: waarom zo lang getwijfeld?
Ik ben in een ontzettend leuk team terecht gekomen en natuurlijk is de rest van de Westerduin Groep net zo leuk. Wat enorm goed is bevallen is dat je mensen echt gelukkig maakt. Ik ben van nature wel resultaatgericht en had nooit gedacht zoveel voldoening te halen uit de bijkomstigheid van een goede match: de waardering van de mensen. Het is nu zelfs slecht te geloven wanneer kandidaten vertellen hoe er in het verleden met hun is omgegaan.

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je computer schuift?
Wanneer ik ‘s ochtends wakker word, blijf ik altijd zo lang mogelijk liggen om vast een beetje wakker te worden. Dan maak ik me klaar om snel richting Ede te racen in de auto, altijd gokkende welke route het snelste is die dag. Als ik aan kom, zitten mijn collega’s al klaar aan tafel met een bakje koffie of thee om de dag met elkaar te beginnen.

Wat zijn je ambities bij Westerduin?
Voor nu wil ik gewoon beter worden in mijn rol. Dit gaat de goede kant op, maar er is altijd ruimte voor meer. Ik heb wel ambities, maar hoe die zich vorm gaan geven is lastig te zeggen. Het is mooi om te zien dat er steeds nieuwe uitdagingen binnen Westerduin Groep komen om jezelf op te kunnen storten. In de toekomst een vestiging managen, of iets compleets nieuws opbouwen vanaf de grond. Ik zie wel wat er op mijn pad komt.

Welk levensmotto drijft jou in je werk?
Een motto heb ik niet zo zeer. Het gaat er mij vooral om dat je zorgt voor een positieve impact aan je omgeving. Dat je zorgt dat je je eigen werk goed probeert uit te voeren en zo verder bouwt met het team. Zoals ik al kort zei haal ik veel voldoening aan de waardering die je terug krijgt van je kandidaten en klanten.

Nog even iets persoonlijks: wat is je favoriete muziekplaat en wat zegt dit over jou?
Oef, een lastige. Ik hou van ontzettend veel soorten muziek dus om daar uit ook nog is één plaat te kiezen is moeilijk. Vorig jaar ben ik bij Eminem geweest. Mijn eerste concert waar ik ben geweest, dus die staat wel hoog, maar alsnog kun je over bijna alle muziek met mij praten.