Skip navigation MENU

De gezichten van Westerduin Groep - Justin Evers

Geplaatst op 28-03-2019 in Onze Verhalen.

Even herhalen.. wie ben je en wat doe je bij Westerduin?
Mijn naam is Justin. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriendin in Veenendaal. In mijn vrije tijd doe ik aan zaal- en veldvoetbal en heb ik een gezellig sociaal leven.

Sinds juni ben ik werkzaam als relatiebeheerder/intercedent New Business, eerst in Tiel en sinds februari in Nieuwegein. Momenteel ligt de focus op het opbouwen van een eigen klantenkring hier in Nieuwegein, New Business dus!

Hoe zijn je eerste maanden bevallen bij Westerduin? (wat was uniek, wennen, typisch, hilarisch)?
Mijn eerste maanden zijn heel goed bevallen. De ontvangst door collega’s was super, er stond een lekker bierpakketje voor me klaar en iedereen was bereid om te helpen met mijn ontwikkeling.
Op mijn tweede werkdag hadden we een cultuurochtend op de vestiging van Westerduin Talent in het CHE. Ik leerde hier direct bijna alle collega’s kennen.

De sfeer binnen de organisatie durf ik wel als uniek te bestempelen. Iedereen is bereid om elkaar te helpen, we werken in kleine teams waardoor je elkaar goed leert kennen en we doen veel leuke dingen samen. In september heb ik met collega’s de ronde van Westerduin gefietst, met zijn tienen op de racefiets langs verschillende Westerduin vestigingen. En over een paar weekjes gaan we met zijn allen naar Porto!

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je computer schuift?
Om 07.10 gaat mijn wekker. Ik spring direct onder de douche, om even lekker wakker te worden. Daarna maak ik beneden mijn ontbijtje klaar en spring ik om 07.45 in de auto naar Nieuwegein. Ik vind het heerlijk om even een stukje te rijden voor ik kantoor binnenstap, even de muziek op standje levensgevaarlijk! Op kantoor aangekomen nuttig ik mijn ontbijtje en open ik de dag met mijn collega’s.

Wat zijn je ambities bij Westerduin? 
Momenteel ben ik bezig met het opbouwen van mijn eigen klantenkring in Nieuwegein. Mijn eerste doel is om dit verder uit te bouwen. Vervolgens wil ik de relatiebeheer richting op, dus meer de adviserende rol bij grote klanten. Wat er verder op mijn pad komt, dat gaan we zien. Ik sta voor een hoop open, maar ik hoop bovenal dat ik een meerwaarde kan zijn voor deze organisatie. Dat ik wat terug mag geven voor wat de organisatie mij aan kansen geboden heeft.

Welk levensmotto drijft jou in je werk?
Leven is het meervoud van lef. Soms moet je dingen doen die je spannend vind, die buiten je comfortzone liggen. Ik geloof dat als je wil ontwikkelen, je een behoorlijk portie lef nodig hebt. Dat hoort bij het leven. Want als je doet wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg.

Nog even iets persoonlijks: wat is je favoriete muziekplaat en wat zegt dit over jou?
Oei, nu zou je haast denken dat ik een wispelturig type ben. Want ik zou echt niet één muziekplaat kunnen noemen. Ik heb een brede muzieksmaak en luister het soort muziek waar ik op dat moment behoefte aan heb. Maar als voetballer weet ik het wel, dan zing ik het liefst: ‘We are the champions’!