Skip navigation MENU

Geplaatst op 29-11-2018 in Onze Verhalen.

De gezichten van Westerduin Groep- Jeroen Wolters

Vandaag een nieuw gezicht in the picture: collega Jeroen Wolters is aan het woord en vertelt ons meer…                 

Even voorstellen… wie ben je en wat doe je bij Westerduin?
Leuk een interview! Ik ben Jeroen, ik woon in het prachtige Ede en ik ben 26 jaar oud. Afgelopen september ben ik als Intercedent New Business/Relatiebeheerder gestart op vestiging Nieuwegein. Naast mijn werk ben ik mijn HBO studie HRM aan het afronden. Ik ben zo goed als klaar en kijk er naar uit het felbegeerde papiertje in mijn handen te hebben! Mijn vrije tijd? Naast mijn werk ben ik veel aan het wielrennen en speel ik saxofoon.

Over mijn functie: een hele leuke combinatie tussen enerzijds het werven van nieuwe klanten en anderzijds het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Deze periode ben ik voornamelijk bezig met het opbouwen van mijn eigen klantenkring. Samen met collega Robin plan ik acquisitie blokken in en maken we er een spannende competitie van wie de meeste klanten binnenhaalt. Uitdagend en een goede ‘kick’ als ik resultaat boek. Of ik competitief ben? Collega Robin mag best winnen, ’t is zo’n aardige jongen 😉 . Maar ik heb zeker een winnaarsmentaliteit!

Hoe is je eerste maand (tijd) bevallen?
Wat was uniek? Poeeeh! Lastig om te zeggen, aangezien dit mijn eerste ‘echte’ baan is! Ik moest vooral enorm wennen aan de stap van het studentenleven naar het ‘burgerlijke werkende’ leven. ‘t Was wel positief wennen. Ik was toe aan een volgende stap in mijn leven. Tijdens mijn studietijd was er vrije tijd in overvloed, waar het nu zeldzaam is. Mijn werk geeft structuur in mijn leven en een prettige drive om mijzelf te ontwikkelen als professional. Daarnaast is het super leuk dat ik nieuwe contacten krijg binnen Westerduin. Ja, dat is wel echt uniek: door de informele sfeer binnen Westerduin zijn mijn collega’s bijna vrienden, er wordt een hoop besproken zeg maar, haha!

Nog wat unieks: voor mijn eerste werkdag werd ik uitgenodigd voor een kennismakingsborrel met mijn team. We hebben een quiz gedaan met allerlei vragen om elkaar beter te leren kennen en uiteraard een lekker biertje gedronken.

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je computer schuift?
Haha! Nog niet eerder over na gedacht. Oké komt ‘ie: ik rol gelijk mijn bed uit, pak mijn brood en vlieg de auto in. Niet bepaald uitgebreid dus. Als ik in de auto zit, app ik standaard mijn collega’s dat ik 5 minuten later ben in verband met de file, mooi ontwikkelpunt nog 😉 . Voordat ik achter mijn computer schuif, pak ik altijd een grote bak koffie en uiteraard open ik de dag eerst met collega’s. Prima ochtendritme!

Wat zijn je ambities bij Westerduin?
Wat ik uiteindelijk hoop te bereiken: ik zou in de toekomst graag Vestigingsmanager zijn van een mooi team. Het lijkt me fantastisch om mensen in hun kracht te zetten en de strategie uit te stippelen! Wie weet wat de toekomst brengt..

Welk levensmotto drijft jou in je werk?
‘Elk verhaal heeft twee kanten’. In iedere situatie waar je mensen tegenkomt, heb je te maken met een referentiekader. Deze twee ‘visies op de situatie’ wil ik in mijn werk met elkaar verbinden en ik kan je vertellen, dit is uitdagend! Het is mijn taak om een vertaalslag te maken tussen de kandidaat en de klant en te zorgen dat deze twee partijen met elkaar kunnen en willen samenwerken. Zonder deze vertaalslag is er veel risico op miscommunicatie. Van nature vind ik het leuk om het échte gesprek aan te gaan en te verbinden, dus ik zit hierin echt in mijn kracht.

Nog even iets persoonlijks: wat is je favoriete muziekplaat en wat zegt dit over jou?
An English man in New York, van Sting.
Sting bezingt in dit nummer heel mooi dat waar je ook bent, je altijd jezelf mag zijn. Ik geloof dat als je jezelf bent, je in je kracht staat en mensen kunt inspireren.

Benieuwd naar meer van onze medewerkers? Volgende week staat collega Arend- Jan Noordam in de schijnwerpers. Hij is Recruiter in Tiel.
Enthousiast over of nieuwsgierig naar de functie van Jeroen? Onze vestiging in Nijmegen zoekt per direct een Intercedent New Business/Relatiebeheerder, check de vacature.

Door: Marije Kastelein (Corporate Recruiter/ HR Medewerker)