Skip navigation MENU

De gezichten van Westerduin Groep – Hans Wiersma

Geplaatst op 31-07-2019 in Onze Verhalen.

1. Wie ben je en wat doe je bij Westerduin?
Ik ben Hans Wiersma en nu ruim 8 weken werkzaam binnen de Westerduin Groep als vestigingsmanager bij Adhocdocent in Apeldoorn. Ik ben 41 jaar en daarmee dus ook gelijk vanwege mijn leeftijd een senior, omdat ik verder met veel jongere collega’s werk. De vestiging Apeldoorn is, net als ik, ook gestart per 1 juni en met de opening van deze vestiging willen we Adhocdocent meer landelijke dekking geven.

2. Hoe zijn je eerste maanden bevallen bij Westerduin?
Deze eerste weken zijn mij prima bevallen. Ik geniet vooral van de ontspannen sfeer die er op de werkvloer heerst. Ik zit met Adhocdocent in hetzelfde pand als Westerduin Personeelsbemiddeling, waardoor er collega’s zijn waar je mee kunt sparren en een potje kunt darten. Het zijn wel gelijk drukke weken, omdat juist in deze periode voor de zomervakantie er heel wat vacatures open staan voor het komende schooljaar.

3. Wat is je ochtendroutine voordat je achter je computer schuift?
Ik sta ’s morgens op tijd op en start met een bak koffie en een boterham. Rond half 8 rij in naar Apeldoorn en geniet van dit ritje van een half uurtje. Meestal luister ik dan wat muziek en eenmaal op de vestiging neem ik eerst met Nicole door wat er aan aanvragen is binnengekomen en welke zaken er prioriteit hebben. Na een kwartiertje starten we meestal direct door te bellen met scholen. Het blijkt dat je vroeg in de morgen de meeste kans hebt om managers te spreken.

4. Wat zijn je ambities bij Westerduin? Wat hoop je te bereiken?
Mijn ambities bij Westerduin zijn om de vestiging Apeldoorn echt op de kaart te zetten als volwaardige vestiging. Verder lijkt het mij gaaf om met Adhocdocent verder door te groeien naar nog 1 of 2 extra vestigingen in Nederland, zodat Adhocdocent een partij is waar je niet om heen kan.

5. Welk levensmotto drijft jou in je werk?
Als motto zou ik willen noemen: ‘blijf speels’. Alhoewel je je werk altijd voor de volle 100% moet doen, vind ik het daarnaast belangrijk om met elkaar ook lol te hebben en gewoon te genieten van kleine successen en te balen als iets tegen zit.

6. Nog even iets persoonlijks: wat is je favoriete muziekplaat en wat zegt dit over jou?
Ik heb niet echt een favoriete muziekplaat. Ik geniet vooral ervan als ik Groot Nieuws Radio aan heb in de auto en af en toe de volumeknop wat harder kan zetten. Verder ben ik ook iemand die kan genieten van klassieke muziek.

Collega worden van Hans? Check snel de openstaande vacatures!