Skip navigation MENU

De gezichten van Westerduin Groep – Hans Bisschop

Geplaatst op 25-04-2019 in Onze Verhalen.

1. Wie ben je en wat doe je bij Westerduin?
Mijn naam is Hans, en ik ben sinds januari aan de slag als recruiter bij Westerduin Personeelsbemiddeling in Ede. In deze rol ben ik op zoek naar de beste match tussen de wensen van de kandidaat en een nieuwe werkgever. Ik ben 24 jaar en woon nu al enkele jaren in Ede waar ik ook mijn studie HRM heb gedaan. Verder houd ik me bezig met sporten, goed eten, draai ik zo nu en dan op feestjes en vind ik het heerlijk om een avondje op stap te gaan met vrienden.

2. Hoe is je eerste tijd bevallen bij Westerduin? Wat was uniek, wennen, typisch, hilarisch?
Mijn eerste maanden zijn erg goed bevallen, de dagen zijn voorbij gevlogen! Op 3 januari was mijn eerste werkdag en stond er een grote verpakking op mijn bureau waarin een kilo drop zat. Heerlijke verwelkoming in een gezellig en energiek team!

3. Wat is je ochtendroutine voordat je achter je computer schuift?
Om 07:30 uur gaat de wekker waarna ik na een keer snoozen uit bed stap. Mijn ontbijt bestaat uit yoghurt met muesli of een paar boterhammen. Rond 08:15 uur stap ik op de fiets richting kantoor waar ik om 08:30 uur mijn computer opstart en de dag open met mijn collega’s.

4. Wat zijn je ambities bij Westerduin?
Momenteel wil ik me graag verder ontwikkelen als recruiter. Het lijkt me daarin mooi om me te verdiepen in het stuk (online)marketing dat komt kijken bij recruitment. Hierin wil ik graag leren om bijvoorbeeld vacatureteksten zo te schrijven dat het aansluit bij de doelgroep zodat de juiste kandidaten solliciteren.

5. Welk levensmotto drijft jou in je werk?
Ik vind het belangrijk om mezelf telkens uit te blijven dagen en te ontwikkelen. Dit vind ik ook mooi om te zien binnen mijn team of bij de kandidaten die we aan een baan willen helpen. Daar haal ik veel voldoening en motivatie uit! Een diepzinnige quote heb ik daar niet bij.

6. Nog even iets persoonlijks: wat is je favoriete muziekplaat en wat zegt dit over jou?
Oeh, dat vind ik een lastige vraag. Ik houd namelijk van veel verschillende soorten muziek. Van eigentijdse dance tot klassiekertjes van jaren geleden. Zo heb ik laatst een LP gekregen van Kygo, dat vind ik heel vette muziek maar je maakt me ook zeker blij met muziek van bijvoorbeeld Toto.

Collega worden van Hans? Check de vacatures hier.