Skip navigation MENU

De gezichten van Westerduin Groep – Gijs Peters

Geplaatst op 08-07-2019 in Onze Verhalen.

1.Even herhalen… Wie ben je en wat doe je bij Westerduin?
Ik ben Gijs en werk als intercedent New Business in den Bosch. Ik gebruik mijn vrije tijd om te sporten, kleine tripjes te maken om me in de geneugten van de Bossche eetgelegenheden te storten. Ik wilde graag in een organisatie terecht komen waar ik me direct op mijn plek zou voelen en dat is al gelukt. En waarom als intercedent? Dat was een toeval, maar wel een leuk toeval.

2. Hoe zijn je eerste maanden bevallen bij Westerduin?
Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Ik ben direct opgenomen in het team en voel me al thuis. Wat nog wel wennen is zijn de Westerduinse uitdrukkingen. Wat dan weer typisch is dat deze uitdrukkingen op iedere vestiging terug komen en wat dan weer hilarisch is, is dat ik waarschijnlijk over een paar maanden zonder dat ik het doorheb alle uitdrukkingen heb overgenomen.

3. Wat is je ochtendroutine voordat je achter je computer schuift?
Om 07:35 gaat de wekker, wat fijn om te werken in mijn eigen woonplaats. Ik sta op en denk niet te lang na over welke kleding ik aan ga trekken. Lekker! De broodbakmachine heeft zijn werk weer gedaan. Koffie bewaar ik voor op het kantoor, want die is me toch goed! Na mijn ontbijt laat ik de elektrische tandenborstel zijn werk doen en kijk ik in de spiegel om te constateren of ik de vorige avond vroeger naar bed had moeten gaan. Is het al zo laat? Hup, snel de auto in om naar het werk te gaan. Even inloggen zodat ik straks snel aan de slag kan. Maar nu eerst samen met mijn collega’s de dag opstarten.

4. Wat zijn je ambities bij Westerduin?
Ik hoop dat we met onze startende vestiging een gewaardeerd uitzendbureau in den Bosch worden, waar kandidaten die op zoek zijn naar werk met plezier naartoe komen en waar bedrijven graag mee willen samenwerken.

5. Welk levensmotto drijft jou in je werk?
“Niets is voor niets” zeg ik altijd maar. Nouja, altijd… ik zeg het nooit, maar het is wel zo.
Met andere woorden geloof ik dat alle grote en kleine, positieve- en negatieve ervaringen bijdragen aan het sterken van je ontwikkeling. En ontwikkelen dat willen we allemaal toch?

6. Nog even iets persoonlijks: wat is je favoriete muziekplaat en wat zegt dit over jou?
Creep van Radiohead, maar ik hoop niet dat dat iets over mij zegt.