Skip navigation MENU

De gezichten van Westerduin Groep – Eline de Jong

Geplaatst op 27-02-2019 in Onze Verhalen.

Even herhalen.. wie ben je en wat doe je bij Westerduin?
Eline de Jong, intercedent op de vestiging Gorinchem. Ik zeg altijd tegen mensen die vragen wat dat inhoudt: ik heb contact met de bedrijven en zorg voor de perfecte match tussen kandidaat en bedrijf, dit doe ik natuurlijk samen met de recruiter. Én wat is super leuk vind aan mijn werk is dat je steeds een kijkje achter de schermen krijgt bij verschillende bedrijven. Werkschoenen aan en gáán.

Hoe zijn je eerste maanden bevallen bij Westerduin? (wat was uniek, wennen, typisch, hilarisch)?
Mijn vorige baan deed ik al 2 jaar, hierdoor wist ik eigenlijk alles. Dat vond ik in het begin écht even wennen, je moet alles nog vragen en leren. Wat ik erg leuk vond was dat er op mijn eerste werkdag een rituals pakketje op mijn bureau stond, dan voel je je heel erg welkom! En een hilarisch, leuk moment: dat ik 2 starters had geregeld en mijn manager met een aansteker (met vlammetje) naast me kwam staan en spontaan ‘this girl is on fire’ begon te zingen.

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je computer schuift?
Bij mij gaat elke ochtend om 07.15 uur de wekker en ik ga om 07.30 uur uit bed (ja, I know, super deluxe). Dan spring ik uit mijn bed, eet ik yoghurt met musli en smeer mijn bammetjes voor tussen de middag. Even tandenpoetsen, mascara op en dan stap ik in de auto naar de vestiging. Daar pak ik onderweg richting mijn bureau nog even een kopje thee en dan kan de dag beginnen.

Wat zijn je ambities bij Westerduin? (wat hoop je te bereiken)?
Tot nu toe heb ik al super veel geleerd: van koude acquisitie tot het bezoeken van een bedrijf, maar ook hoe je een contract opstelt en hoe je een kandidaat het beste kunt wegbellen. Ik zou graag een paar grote klanten beheren, en dan uiteindelijk relatiebeheerder worden. Ik merk dat ik het fijner vindt om vanuit een relatie kandidaten voor te stellen, omdat je van te voren dan écht goed weet wat een klant zoekt.

Welk levensmotto drijft jou in je werk?

Nog even iets persoonlijks: wat is je favoriete muziekplaat en wat zegt dit over jou?
Ik heb geen favoriete muziekplaat, wat ik luister is heel verschillend. Ik speel zelf gitaar en ben muzikaal, en vind veel verschillende liederen mooi. Als ik terugdenk aan alle tentfeesten ‘van vroeger’ vond ik Summer of ’69 van Bryan Adams een mega cool nummer! En dan vooral de gitaarsolo. Maar tegenwoordig luister ik veel christelijke muziek, met name naar Casting Crowns. Hele gave band!