Skip navigation MENU

De gezichten van Westerduin Groep – Coen van Beek

Geplaatst op 09-04-2019 in Onze Verhalen.

1. Wie ben je en wat doe je bij Westerduin?

coen-van-beekIk ben Coen van Beek, 28 jaar oud en sinds vorig jaar november werkzaam als vestigingsmanager in Gorinchem van Westerduin Personeelsbemiddeling. Ik ben inmiddels ruim 5 jaar getrouwd met mijn José en samen hebben wij twee ontzettend leuke kinderen Fiene (3) en Jidde (2). Wij wonen in het prachtige Hendrik-Ido-Ambacht in een gezellig jaren-30 huisje.

2. Hoe zijn je eerste maanden bevallen bij Westerduin? (wat was uniek, wennen, typisch, hilarisch)?
De eerste maanden bij Westerduin zijn uitstekend bevallen. Het was vooral in het begin even wennen dat ik in een kleiner team terecht kwam en dat de werkwijze t.o.v. mijn vorige werkgever (ook een uitzendonderneming) echt 100% anders is. Inmiddels ben ik redelijk gewend en gaat het de goede kant op. Uniek aan Westerduin is de cultuur. Er is veel tijd en aandacht om zaken te bespreken die je eigenlijk ook makkelijk zou kunnen vergeten. Juist door dit te bespreken en het erover te hebben, denk ik dat de teams beter functioneren. Je moet het dak immers repareren als het droog is. Typisch aan Westerduin is de ontzettende ondernemingsgeest. Je kan als medewerker in grote lijnen zelf bepalen waar jij je business vandaan gaat halen. Er zijn hiervoor simpelweg geen kaders en dus kun je lekker gaan pionieren. Die vrijheid heb ik nog niet eerder ervaren in mijn werkende leven en ik vind het heerlijk. Hilarisch aan Westerduin zijn de sterke verhalen over onze medewerkers, uitzendkrachten en onze klanten. Het mooie hieraan is dat ze vaak goed weergeven voor welke cultuur wij staan en soms zelfs leerzaam zijn.

3. Wat is je ochtendroutine voordat je achter je computer schuift?
Ik ben geen ochtendmens, maar ik begin wel vroeg. Ik sta om 06.30 op, trek mijn kleren aan, fris mijzelf op, pak mijn lunch en stap dan gelijk in de auto. Dit is een strak ritme welke ik al sinds jaar en dag hanteer. In de auto kom ik tot mijzelf en zet ik mijn hoofd alvast de dag klaar. Na 30 min rijden kom ik op kantoor. Eerst gaat mijn computer aan en daarna pak ik een bak koffie. Het is dan 07.30 en ik open als eerste het dashboard om de dag goed te beginnen.

4. Wat zijn je ambities bij Westerduin?
Ik hoop mijzelf bij Westerduin te mogen ontwikkelen tot een goede vestigingsmanager. Zowel de ontwikkeling van het team, als van de vestiging staat hoog op mijn agenda.
Op dit moment ben ik zelf nog erg veel aan het leren over het uitzenden a la Westerduin en ik hoop samen met mijn fijne team onze vestiging uit te bouwen tot een stabiele vestiging. Over een paar jaar verwachten wij in Gorinchem de vestiging Tiel als vlaggenschip wel te hebben afgelost. 😉

5. Welk levensmotto drijft jou in je werk?
Ik hang van oneliners aan elkaar (vraag mijn team maar…). Als ik er dan toch eentje moet uitkiezen die ook perfect weergeeft hoe ik in het leven sta is het wel deze:
“Doe de juiste dingen en doe de dingen juist.” Mocht je nog opzoek zijn naar een (inspireerde) quote of een slechte woordgrap: I’m your man.

6. Nog even iets persoonlijks: wat is je favoriete muziekplaat en wat zegt dit over jou?
Ik luister muziek in de auto, maar ik heb nooit een favoriet gehad. Ik kan veel meezingen, maar ik weet dan eigenlijk nooit welke artiesten welk nummer zingen.
Ik switch ook redelijk vaak van radiostation, dus een uitgesproken smaak heb ik hierin ook niet.

Wil je collega worden van Coen? Bekijk dan de vacatures.