Skip navigation MENU

De gezichten van Westerduin Groep - Bo de Bruin

Geplaatst op 03-10-2019 in Onze Verhalen.

Wie ben je en wat doe je bij Westerduin?
Mijn naam is Bo, ik ben 25 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Mijdrecht. Sinds 5 augustus werk ik als recruiter bij Westerduin Personeelsbemiddeling in Nieuwegein. In mijn vrije tijd hou ik er van om af te spreken met vriendinnen en leuke uitstapjes te maken met mijn vriend. Daarnaast vind ik het ook lekker om lange wandelingen te maken met de hond.

Hoe zijn je eerste maanden bevallen bij Westerduin? Wat was uniek, wennen, typisch, hilarisch?
Ik ben op mijn eerste werkdag ontzettend leuk ontvangen door mijn collega’s. Mijn bureau was versierd met slingers en ik kreeg een mooie bos bloemen. Dit vond ik zo ontzettend uniek en lief!

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je computer schuift?
Mijn wekker gaat om 06:45, ik spring onder de douche, doe mijn haar en make-up en maak snel nog even mijn lunchpakketje klaar. Om 07:45 ga ik de deur uit en dan ben ik om 08:20 in Nieuwegein. Ik zet gelijk mijn PC en telefoon aan en pak daarna een bak koffie. Daarna ga ik aan de grote tafel zitten en bespreek de dag met mijn collega’s.

Wat zijn je ambities bij Westerduin? Wat hoop je te bereiken?
Lastig om te zeggen… Ik ben compleet nieuw in deze branche en wil mezelf hier vooral nu in blijven ontwikkelen. Er is voor mij nog een hoop te leren!

Welk levensmotto drijft jou in je werk?
Altijd blijven lachen! Er zijn bepaalde situaties of gebeurtenissen die niet altijd even leuk zijn, maar ik probeer er altijd het beste van te maken. Wat mij helpt is om er over te praten, dan kan ik het loslaten en doorgaan.

Nog even iets persoonlijks: wat is je favoriete muziekplaat en wat zegt dit over jou?
“Zij weet het” van Tino Martin, omdat ik het gewoon een lekker nummertje vind.

Collega’s worden van Bo? Dat kan! We hebben vacatures openstaan. Bekijk ze hier.