Skip navigation MENU

De gezichten van Westerduin Groep- Arend-Jan Noordam

Geplaatst op 08-01-2019 in Onze Verhalen.

Als Westerduin vinden we het leuk om onze mensen in de schijnwerpers te zetten omdat we trots zijn op wie ze zijn en zeker ook op het werk wat ze verzetten. Vandaag is Arend- Jan Noordam in beeld, onze  Recruiter op vestiging Tiel.

Even herhalen.. wie ben je en wat doe je bij Westerduin?
Ik ben Arend-Jan en ik ben sinds vijf maanden Recruiter bij Westerduin in Tiel. Ik woon nu al een tijdje in Ede en ik doe mijn best om zoveel mogelijk van het leven te genieten door middel van lekker eten, goede drankjes, sporten en veel mooie momenten te beleven met de mensen in mijn omgeving.

Hoe is je eerste maand (tijd) bevallen?
Goed! Ik werd welkom geheten door mijn team met een speciaalbier pakketje. En ik kan je vertellen, dan scoor je meteen punten bij mij! Vanaf de eerste dag had ik direct het gevoel dat ik welkom was in het team en dat er energie was om iets moois met elkaar neer te zetten.

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je computer schuift?
Ik denk dat mijn collega’s blij moeten zijn dat ik ’s ochtends eerst drie kwartier in de auto zit, zodat ik genoeg tijd heb om wakker te worden, haha. Nadat ik een dubbele espresso op het werk heb gezet, ben ik klaar wakker om zingend het kantoor binnen te komen en wat blijheid te verspreiden onder onze uitzendkrachten en klanten.

Wat zijn je ambities bij Westerduin?
Ik hoop mijzelf nog een tijdje te mogen ontwikkelen op het gebied van recruitment ;-). Daarnaast hoop ik door de tijd heen steeds meer skills te ontwikkelen op het gebied van online recruitment. Vanaf het begin van mijn werk bij Westerduin ben ik hier al actief mee bezig en ik hoop hier meer stappen in te zetten. Op deze manier kan ik steeds meer bij dragen aan het (online) binden en boeien van de juiste kandidaten.

Welk levensmotto drijft jou in je werk?
Als jij maar genoeg lacht, komt alles wel goed!

Nog even iets persoonlijks: wat is je favoriete muziekplaat en wat zegt dit over jou?
Dit is natuurlijk onmogelijk om een keuze te moeten maken. Maar Viva la Vida blijft een heerlijk nummer! Heel fijn muzikaal, maar ook een heel goed nummer om vals mee te zingen!

Ben je nieuwsgierig naar de functie van Arend- Jan en wil jij ook aan de slag als Recruiter?
Onze vestiging in Nijmegen zoekt per direct een Recruiter, check de vacature.

Door: Marije Kastelein (Corporate Recruiter/ HR Medewerker)