Skip navigation MENU

De gezichten van de Westerduin Groep – Roosmarijn van Oldenbeek

Geplaatst op 01-05-2019 in Onze Verhalen.

1. Wie ben je en wat doe je bij Westerduin?
Mijn naam is Roosmarijn van Oldenbeek, ik ben 23 jaar en ik ben recruiter van Westerduin Personeelsbemiddeling in Nijmegen. In mijn functie als recruiter zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat er zoveel mogelijk mensen aan het werk kunnen bij verschillen bedrijven in de regio van Nijmegen. Dit doe ik met super veel plezier! Ik vind het namelijk erg belangrijk dat de mensen die een baan zoeken, ook aan de slag kunnen bij een leuk bedrijf waar zij helemaal op hun plek zitten. Naast mijn functie als recruiter ben ik ook student op het CHE. Hier volg ik de deeltijdstudie Human Resource Management.

2. Hoe zijn je eerste maanden bevallen bij Westerduin? (wat was uniek, wennen, typisch, hilarisch)?
Toen ik kwam werken bij Westerduin, was het natuurlijk nog best wel spannend: ik kende niemand en de functie als recruiter was redelijk nieuw voor mij. In mijn eerste werkweek werd ik verwelkomt met een fantastisch opgemaakt feestbureau met slingers, bloemen etc. Super leuk! In mijn eerste week werd ik ook nog gebeld door verschillende collega’s binnen Westerduin om mij succes en veel plezier te wensen. Dit vond ik zo uniek en leuk van hen! Eigenlijk was die spanning er toen meteen af.

Wat Westerduin voor mij zo leuk maakt, is dat iedereen betrokken is met en aardig is tegen elkaar. Ook al werken de medewerkers bijvoorbeeld niet op dezelfde vestiging, wanneer ze elkaar spreken of zien is het altijd gezellig. Wanneer je iets niet snapt of weet, zijn er altijd collega’s die je graag willen helpen!

3. Wat is je ochtendroutine voordat je achter je computer schuift?
Wanneer ik op het werk aankom, hang ik mijn jas op, leg ik mijn spullen klaar en pak ik een bak koffie. De volgende stap is het maken van een praatje met m’n collega’s voordat we aan de slag gaan. Even lekker genieten van je bak koffie of thee met z’n allen. Om 09:00 uur nemen we de dag door en gaan we lekker aan de slag!

4. Wat zijn je ambities bij Westerduin? (wat hoop je te bereiken)?
Mijn ambitie is om wellicht over een paar jaar door te groeien tot een functie waar ik de opgedane kennis van mijn studie in kan toepassen. Maar eerst afstuderen! Op dit moment geniet ik nog heerlijk van mijn functie als recruiter en hoef ik nog zeker geen nieuwe stappen te maken.

5. Welk levensmotto drijft jou in je werk?
Ik volg niet echt een geschreven levensmotto. Wat ik vooral belangrijk vind, is dat je plezier hebt in wat je doet en wie je bent. Door positief en open te kijken naar de mensen en dingen op mij heen voel ik me happy en doe ik graag mijn best voor anderen. Je buurman, jij of ik, we zijn allemaal mensen. Door vriendelijk en met respect met elkaar om te gaan bereiken we meer.

6. Nog even iets persoonlijks: wat is je favoriete muziekplaat en wat zegt dit over jou?
Hmm. Mijn favoriete muziek plaat… Dat is wel een lastige. Ik hou van heel veel soorten muziek. Het hangt vooral een beetje van de situatie af. De ene keer luister ik House, Dance of Rapmuziek, de andere keer luister ik de grote muzikanten en muziekgroepen van vroeger, zoals Queen of Anita Franklin. Ik denk dat ik eigenlijk vooral veel Jazz/Lounge en Soulmuziek luister. Heerlijk om naar te luisteren als ik studeer, aan het auto rijden ben of gewoon lekker niks doe.