Skip navigation MENU

De gezichten van de Westerduin Groep – Kristian Brouwer

Geplaatst op 10-07-2019 in Onze Verhalen.

1. Wie ben je en wat doe je bij Westerduin?
Ik ben Kristian en ik werk sinds juni als intercedent New Business op de vestiging van Westerduin Personeelsbemiddeling in Apeldoorn. In deze rol ligt mijn focus op het binden en boeien van nieuwe klanten. Ik ben dan ook op zoek naar de perfecte match tussen de kandidaat en de klant. Ik ben 24 jaar en kom uit Ede. Momenteel doe ik de studie Ondernemerschap en Retail management en ik zit in mijn derde jaar. Ik doe deze studie duaal, dus ik zit eens in de twee weken op school. In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn vrienden of ga ik graag naar festivals of lekker op stap.

2. Hoe zijn je eerste maanden bevallen bij Westerduin?
Mijn eerste maand is mij heel goed bevallen. Op mijn eerste werkdag waren er slingers opgehangen op mijn nieuwe werkplek en lag een kaartje met een cadeaubon. Ook mensen die ik nog niet kende stuurde mij een berichtje om mij succes te wensen met mijn eerste werkdag. Super verwelkoming!

3. Wat is je ochtendroutine voordat je achter je computer schuift?
’s Ochtends om 7 uur gaat de wekker. Ik probeer altijd snel op te staan, maar meestal blijf ik nog liggen totdat ik moet haasten. Ik kleed me aan, doe m’n haar en eet gehaast een bakje kwark of een boterham. Ik ga rond kwart voor 8 weg en ben dan rond 10 voor half 9 in Apeldoorn. Eenmaal binnen doen we een bakkie koffie en bespreken we de dag.

4. Wat zijn je ambities bij Westerduin? Wat hoop je te bereiken?
Momenteel wil ik me eerst ontwikkelen als intercedent. Ik ben helemaal nieuw in deze branche dus de focus ligt nu vooral op het leren kennen van de werkzaamheden binnen deze branches.

5. Welk levensmotto drijft jou in je werk?
Ik vind het belangrijk om gewoon te doen. Niet afwachten, niet bang zijn om die telefoon op te nemen of iets tegen iemand te zeggen. Wanneer je doet kom je vanzelf dingen tegen die niet goed gaan zodat je je daarin kan ontwikkelen.

6. Nog even iets persoonlijks: wat is je favoriete muziekplaat en wat zegt dit over jou?
Rampeneren van Partysquad, Ali B en Yes-r. Gewoon een nummertje om even lekker op los te gaan. Verder heb ik niet echt een nummer dat wat zegt over mij.

Collega worden van Kristian? Bekijk de vacatures.