Skip navigation MENU

Back to the office

Geplaatst op 16-10-2018 in Onze Verhalen.

Een welverdiende vakantie. Wat een fantastisch gevoel om na een periode van hard werk, mooi resultaat, samenwerking met collega’s, successen en alles wat erbij hoort, op vakantie te gaan. Veel mensen kennen dit gevoel, en het is een goed gevoel. Maar het logische gevolg van op vakantie gaan, is thuiskomen en het werk weer opstarten. Waar je op de laatste werkdag soms wat stress kan ervaren om je mail weg te werken en werk over te dragen, kan ook het opstarten flink wat kopzorgen kosten. Er ligt een stapel werk klaar, er is van alles veranderd, er zijn nieuwe collega’s aangenomen waarmee je moet samenwerken: kortom het vakantie gevoel kan snel gevlogen zijn. En dat willen we niet. Hier een paar tips om je vakantiegevoel vast te houden:

  • Pak de ruimte om je collega’s te vertellen hoe fantastisch je vakantie was (een mooi momentje om her te beleven én anderen mee te laten genieten).
  • Kies je mooiste vakantiefoto en plaats deze op de achtergrond van je computer.
  • Neem de dag vóór je eerste werkdag rustig je agenda door, en stel een prioriteiten lijstje op.
  • Is het nog lekker weer? Ga thuis lekker door met de BBQ of de skottelbraai.
  • Op de camping ’s morgens naar de bakker? Kan thuis ook voor werktijd en wellicht krijg je gewoon je broodjes mee als je vraagt om ‘un baguette s’il vous plaît’.
  • Bedenk dat je niet in je eerste werkdag of werkweek het werk kan inhalen wat je gemist hebt.
  • En belangrijk: geniet van je werk! Wees creatief, vernieuwend en bekijk de dingen weer eens vanuit een nieuwe hoek.

Het zou toch mooi zijn als iedere werknemer na een vakantie de rust, energie en creativiteit vast kan houden en kan uitstralen naar collega’s?

Een laatste tip: Bij Westerduin Groep proberen we de vakantiesfeer ook mét elkaar te beleven! Een BBQ of een avondje voetballen kan ook prima na werktijd! Zoek je nog een leuke job? Check onze vacatures op:

Check de vacatures