Skip navigation MENU

5 dilemma’s voor Laura de Haan

Geplaatst op 05-03-2020 in Blog, Onze Verhalen.

In deze rubriek stellen de Westerduiners zich aan je voor. Deze keer… Laura.

Mijn naam is Laura, ik ben 22 jaar oud en geboren en getogen in Sleeuwijk. Sinds augustus 2019 vervul ik de functie recruiter op de vestiging van Westerduin Personeelsbemiddeling in Den Bosch. Dagelijks heb ik contact met verschillende kandidaten en hier geniet ik elke dag weer met volle teugen van. Ik haal mijn energie uit het helpen van werkzoekenden met het vinden van werkgeluk.

Koffie of thee
Ik ben 100% een theeleut. Mijn dag is niet compleet zonder een lekker bakje rooibos thee.

Vandaag 1 wens of 10 jaar wachten op 3 wensen (en wat zou je wensen)?
Dan zou ik op dit moment 1 wens willen hebben. Ik zou namelijk heel graag een reis willen maken door IJsland, maar hier komt wel een flink prijskaartje bij kijken. Mijn wens is om een gratis reis van 3 á 4 weken te maken in IJsland met een goede vriendin van mij. Om te kunnen genieten van de ruige landschappen, Blue Lagoon en natuurlijk het noorderlicht!

Ochtend of avond?
Dan kies ik toch voor de ochtend. Ik ben een echte vroege vogel. Vaak ben ik op mijn vrije dagen al rond 8 uur in de ochtend klaar om mijn dag te beginnen.

Feedback geven of feedback ontvangen?
Het allerliefst ontvang ik feedback. Ik vind het belangrijk om te blijven groeien en ontwikkelen. Feedback krijgen is hiervoor een goede hulpmiddel.

Nooit meer pizza of nooit meer patat?
Dan kies ik zonder twijfel nooit meer patat. Ik ben een enorme fan van Italiaans eten en een pizza gaat er zeker wel in. Daarnaast zijn er zo veel verschillende soorten pizza’s dat het niet gaat vervelen.

Collega worden van Laura? Dat kan! Bekijk alle openstaande vacatures.