Skip navigation MENU

5 dilemma's voor Lodewijk

Geplaatst op 27-02-2020 in Nieuws, Onze Verhalen.

Ik ben Lodewijk Hage en woon met twee vrienden in een semi-studentenhuis in Utrecht. Ik ben 25 jaar geleden in Gouda geboren in een gezin van 5, ik heb 2 zussen. Ik werk nu iets langer dan een half jaar voor Westerduin Groep. Vier dagen in de week werk ik als recruiter bij Adhocdocent en dan voornamelijk voor het primair onderwijs. De vijfde dag vermaak ik mij in de collegebanken. Het werk bevalt ontzettend goed vanwege de onderlinge sfeer en door de mogelijkheid dat ik kennis kan maken met het onderwijs. Ik vind het onderwijs namelijk een interessante wereld waar ik mij in een later stadium van mijn leven graag voor wil inzetten. Dit zou ik het liefst doen als HR business partner/adviseur.

1. Koffie of thee?
Sowieso koffie. Maar ik vind gele tanden niet heel aantrekkelijk en drink daarom ook veel thee.

2. Vandaag 1 wens of 10 jaar wachten op 3 wensen?
Over 10 jaar 3 wensen. Dan ben ik nog jong genoeg en weet ik beter waar ik naar toe wil, hoe mijn thuissituatie is etc. Daarnaast kan ik er dan nog 10 jaar over nadenken wat ik het beste kan wensen! Nu denk ik dat ik de wensen zou verdelen. Een wens voor de wereld, een wens voor mijn gezin/vrienden en een voor mezelf.

3. Ochtend of avond?
Avond. ’s Avonds is de gezelligheid en ik houd van gezelligheid!

4. Feedback geven of feedback ontvangen?
Feedback geven. Ik houd er niet zo van om over mezelf te praten. Ik kaats de bal vaak terug. Maar ik vind het wel leuk om persoonlijke gesprekken met ander te voeren, ze gaan dan alleen niet over mij:) Dus ik geef het liever dan dat ik het ontvang.

5. Nooit meer pizza of nooit meer patat?
Nooit meer patat. Ik vind patat niet enorm lekker. Een verklaring zou kunnen zijn dat er in mijn ouderlijk huis nooit een frituurpan is geweest en we dus ook bijna nooit patat aten. Daarnaast was er in al mijn studentenkamers ook nooit een frituurpan. Ik heb dus nooit veel patat gegeten en zal het daarom ook niet missen.

Collega worden van Lodewijk? Dat kan! Check de vacatures.