Skip navigation MENU

Betekenisvolle waarden

Al sinds de start van ons bedrijf staat de term ‘LEOO’ centraal. Je ziet dit overal terugkomen en het is hét kenmerk van alle Westerduin-bedrijven. In sollicitatiegesprekken, bij functionerings- en beoordelingsgesprekken en tijdens interne bijeenkomsten komt LEOO met grote regelmaat voorbij. Of je nu bij Klaswijs, Westerduin Personeelsbemiddeling, Adhocdocent of Westerduin Talent werkt; deze waarden kenmerken én binden ons.

LEOO is de afkorting van onze vier kernwaarden: Lef, Enthousiasme, Ondernemerschap en Oog voor de ander. Hieronder lees je in een notendop wat we ermee bedoelen. Valt nog veel meer over te zeggen, maar we houden het voor hier lekker kort.

Lef
Bij Westerduin werken mensen met lef. Daarmee bedoelen we dat we medewerkers uitdagen om moedige mensen te zijn die bereid zijn risico’s te nemen. Die fouten maken en daarvan willen leren. Dat vraagt kwetsbaarheid, lef en moed.

Enthousiasme
Mensen bij Westerduin zijn trots op hun werk. Enthousiasme ziet er bij iedereen anders uit, maar als je ergens plezier in hebt heeft dat altijd een eigen uitstraling.

Ondernemerschap
We zijn ondernemers pur sang. We denken in kansen, zijn probleemoplossend, creatief en commercieel gezien varen we scherp aan de wind. Dat zorgt voor ‘n gezonde en duurzame business.

Oog voor de ander
Last but not least… Je herkent de Westerduin-collega aan zijn oprechte interesse en aandacht voor anderen. Een eigenschap die je snapt zodra je een vestiging binnenloopt. Een warm bad waar mensen met een sociaal hart net even dat stapje extra zetten voor kandidaten, teamleden en klanten.