Skip navigation MENU

Expert meeting onderwijs

Beste Onderwijs Expert,

Hartelijk dank voor u interesse in de tweede (werk)sessie van de Westerduin Groep Onderwijs Expert Meeting. We willen u graag uitnodigen voor deze tweede meeting op woensdag 18 september van 12:00 tot 14:00 uur in Van der Valk Hotel Utrecht.

‘Ik wil vastigheid combineren met flexibiliteit en ben op zoek naar kansen om meer te ondernemen binnen het onderwijs.’
(Deelnemer Expert Meeting)

Lancering Platform

Als collega’s hebben we veel talent en expertise in huis die kunnen helpen bij het oplossen of versnellen van een breed spectrum aan uitdagingen binnen de scholen in Nederland. We willen ons  organiseren via een platform dat, goed gefaciliteerd vanuit de het hoofdkantoor van de Westerduin Groep, breed uitgezet wordt binnen de scholen. Je kunt daarmee met je eigen expertise kenbaar gemaakt worden en ingezet worden op terreinen waar jij meerwaarde kunt bieden.

Tijdens de werksessie op 18 september presenteren we de opzet van ons onderwijs platform en bouwen we samen verder aan de inhoud en uitrol.

Door het invullen van onderstaande velden is uw aanmelding compleet. Vergeet niet uw relaties op te geven!

Druk op de knop voor verzenden. Graag tot 18 september!

Locatie: Van der Valk Hotel Utrecht (klik hier voor de routebeschrijving)

VoornaamTussenvoegselAchternaamE-mailOrganisatie

Aantal gasten

Gast 1

Naam
E-mail
Gast 2

Naam
E-mail
Gast 3

Naam
E-mail

Door op 'deelname bevestigen' te klikken gaat u akkoord met de privacy voorwaarden van Westerduin Groep. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.