Skip navigation MENU

De Westerduin Broers

In 2007 begonnen Harmen en Reinier Westerduin een uitzendbureau in Tiel. Inmiddels is Westerduin Groep uitgegroeid tot waar we nu staan en zijn de broers betrokken aandeelhouders van de club. 

Het creëren van culturen waarin mensen tot bloei komen, dat is wat de gebroeders Westerduin altijd voor ogen hebben gehad in het bouwen van de Westerduin Groep. In 2007 zijn Harmen en Reinier samen  eerste vestiging van Westerduin Personeel gestart in Tiel. Harmen is de ondernemer pur sang; de man van de commercie en het lef. Reinier heeft oog voor kwaliteit, financiën en is dol op mensen; hij bloeit op als de mensen in zijn omgeving tot bloei komen. In 2013 is Maarten als 3e broer aangehaakt en mee gaan bouwen aan het familiebedrijf. Maarten staat voor het maken van verbinding; hij houdt van teams en het bouwen aan een gezonde bedrijfscultuur.

Samen hebben zij de Westerduin Groep groot gemaakt tot wat het nu is en zijn ze als aandeelhouders op afstand betrokken bij de ontwikkeling van de organisatie. Dit blijven zij doen naast het opzetten van nieuwe ondernemingen en betrokkenheid bij verschillende maatschappelijke organisaties.

maarten-westerduin harmen-westerduinreinier-westerduin

Maarten Westerduin              Harmen Westerduin            Reinier Westerduin