Skip navigation MENU

Cultuurdagen

Op deze pagina stond het aanmeldformulier van de Cultuurdag van donderdag 7 maart. Met veel aandacht en tijd worden de cultuurdagen door Westerduin Groep georganiseerd. Om deze dagen succesvol te laten zijn, moet er altijd een minimaal aantal aanmeldingen zijn. Helaas hebben wij moeten besluiten deze dag niet door te laten gaan, omdat er te weinig aanmeldingen zijn. Wilt u alsnog meer weten over onze ervaring in investeren in een goede bedrijfscultuur? Neem dan contact met ons op via info@westerduingroep.nl.

Westerduin Groep investeert in de bedrijfscultuur waar mensen betekenis ervaren in hun werk en bouwen aan een persoonlijk en professioneel perspectief. Elf jaar geleden gestart door drie broers en in 2019 uitgegroeid tot een organisatie met acht vestigingen. De sleutel van het succes? De aandacht voor het holistische welzijn van de medewerkers en de vorming van florerende teams van mensen die weten wat hun capaciteiten en beperkingen zijn. 

Vanuit Westerduin Groep delen we graag onze opgedane kennis en expertise. We zijn ervan overtuigd dat wat wij geleerd hebben binnen andere organisaties ook werkt. Met de thema’s Waardengedreven bedrijfscultuur en Talentontwikkeling zijn er al twee succesvolle bedrijvencultuurdagen georganiseerd. Onze droom is dit concept ooit uit te bouwen tot een volwaardige leergang.