Skip navigation MENU

Maatschappelijke impact

Oog voor de ander

Westerduin Groep is sinds haar oprichting bezig met sociaal ondernemen. We krijgen van veel uitzendkrachten en docenten terug dat ze het zo erg waarderen dat Westerduin Groep en Adhocdocent zo persoonlijk te werk gaan en net even dat stapje extra zetten. We hebben daadwerkelijk oog voor de mens achter de CV en zetten alles in het werk om iemand werkgeluk te bezorgen zodat ze positief mee kunnen doen in de maatschappij. Daar worden zowel onze kandidaten áls onze klanten blij van. Dat is waar we dagelijks voor knokken! Er zijn talloze prachtige, persoonlijke verhalen waaruit dat blijkt, teveel om op te noemen.

Maatschappelijke betrokkenheid zit ook letterlijk in ons DNA. Het kenmerkt de cultuur van Westerduin dat je bij ons veel collega’s vindt, die naast hun werk ook vrijwilligerswerk in de maatschappij doen, uiteenlopend van een rol in het verenigingsleven, vluchtelingenwerk, politiek etc. We stimuleren en faciliteren dat door daar tijd voor beschikbaar te stellen.

Samenwerking stichting Present

Ook mogen we al een paar jaar samenwerken met Stichting Present. Stichting Present vervult een makelaarsfunctie tussen mensen die hulp kunnen gebruiken en groepen mensen die hulp willen bieden. We geloven dat hetgeen waar Stichting Present zich voor inzet, ook iets is waar we ons met de Westerduin Groep voor inzetten, namelijk: perspectief bieden.
Meer weten over deze samenwerking? Klik hier.