Skip navigation MENU

Westerduin Groep

We bestaan uit vier bedrijven die als diepe drijfveer hebben om een omgeving te creëren waarbinnen mensen tot bloei komen. Wij zijn dé HR Partner van onze klanten en helpen mensen naar een passende baan. We werken op basis van vertrouwen in teams die met ondernemerschap en oog voor elkaar werken.

Meer informatie

Cultuurbijeenkomst

We steken het niet onder stoelen of banken – Westerduin Groep investeert in haar bedrijfscultuur. Dat doen we bijvoorbeeld door drie keer per jaar samen te komen op een zogenoemde Cultuurbijeenkomst. Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar in gesprek te zijn over essentiële zaken van onze organisatiecultuur.

Lees meer

Kom werken bij Westerduin Groep

Westerduin Groep is aan het groeien. En hard ook. We zoeken recruiters, relatiebeheerders en intercedenten. Kunnen we jou binnenkort verwelkomen in ons team? Klik op ‘Lees meer’ om een overzicht van onze vacatures te zien.

Bekijk vacatures

Maatschappelijke impact

Al een tijdje mogen we samenwerken met Stichting Present. Stichting Present vervuld een makelaarsfunctie tussen mensen die hulp kunnen gebruiken en groepen mensen die hulp willen bieden. We geloven dat hetgeen waar Stichting Present zich voor inzet, ook iets is waar we ons met de Westerduin Groep voor inzetten, namelijk: perspectief bieden.

Lees meer